montoya
E to ti je dokaz da likovi ne postoje. Nemaju fizičko tijelo. Oni su duhovna bića koja nemaju odraz😃😃😃😃.
Šalu na stranu. I meni je to pogotovo u starim igrama smetalo gdje je u sceni kao neko ogledalo a svog lika na njem ni za lijek čemu ga onda stavljaju kad nema interakciju.
Sad kad je hardver uznapredovao pa i umjetna inteligencija koja bi svela to sve na optimalnu razinu pa taj hardver rijetki koriste.
Kolega Solidmerlin dobro veli ali to i jest opravdanje devova. Treba posebno rendat lika u realnom vremenu, ovo ono, štedimo hardver i resurse, itd.
Ak mogu umetat koje kakve stvari koje također troše resurse poput kreiranja lika i njegov cijeli setup modnih imiđ detalja za konačan izgled. Jebote potrošiš pol vure dok si lika prije ne stvoriš da uopće možeš igrat.
Stavite mi unapred lika kojeg ste izmislili, vi ste kreatori a ja konzument a ne da ja moram glumit stvaratelja lika.
U nekoj budućnosti ćemo si moć kreirat i stvari za u igri pomoću AI. Fali ti metkov, niš zato, stvoriš si u opcijama i šikneš u igru. Ali to već spada pod moguću mikro zaradu pa nećemo to dobit tak skoro.
Ja bih radije da te resurse kreiranja lika s početka usmjere na ovakve prirodne i jednostavne stvari poput jebenog ogledala da se u njem vidiš kak bog zapivijeda jer to zbilja pridonosi atmosferi i realizmu prije svega. Male stvari vesele čovjeka.