chono

Bio je trailer prije koji mjesec.

Vizuali djeluju unaprijeđeni.

Ne čini mi se loše, pratim.

Kreativna i divlja AA igra👍

prayer

Square si redovito voli pucat u noge vec nekih 25 godina, ali kakve veze imaju izjave random ljudi s twittera sa njima?

Taj John Lee radi za njih? Nisam nikad cuo za covjeka do sad.

sanzo Taj John Lee radi za njih? Nisam nikad cuo za covjeka do sad.

Našao na subredditu namjenjen za gaming leakove. Nisam ni ja čuo za njega ali tamo ne može postati svatko tj ne uzima se svačija izjava ozbiljno 🤷‍♂️ Tip je leaker u biti.

EDIT: link prikazuje krivi preview

prayer

Ok, ali i dalje ne kuzim kakve veze ima njegovo misljenje o igri sa squareom. Osim ako ima video gdje su ljudi iz squarea to izjavili, to sto je leaker nema nikakvu tezinu.

sanzo

Pa ako je leaker nije mišljenje nego činjenica. Kažem ne znam ako si otvorio link ali tip priča o tome kako Rebirth underperforma tj ne dostiže očekivane brojke. Tipa kao što je sa FF16 bilo.

sanzo

Ma kažem, preview tj slika nije točna. Kad baš klikneš na link odvede te na reply gdje tip govori o slaboj prodaji.

Edit: jebem ti Twitter

sanzo

Otvara pop-up, ali Firefox ga mi je blokirao pa ga nisam skužio iz prve.

Torgue

Trebalo mi je neko vrijeme da uopće nađem di ih opera skriva, tnx.

To za lošu prodaju smo znali, a i bilo je očekivano. Ako je prva igra prodala oko 7 milijuna i niti pola igrača ju nije završilo, već ti je tržište za nastavak priče svedeno na 3,5. Uz to dodaj da je prvi dio bio dosta kontroverzan te da je Rebirth izašao na konzoli koju svi originalni igrači nemaju i 2 milijuna za sad mi je realan broj iako je vjerojatno razočaravajuć za sqare.

Navodno je pripremi trailer za novu Mafiu koja ce bit prikazana na nekom showcaseu. Nadam se vracanju korijenima.

DarkPunisher kao sto postoje dva Terminatora, tako postoje i dvije Mafie za mene 😁

prayer

Odlicna ideja od Projekt Red-a, povecat ce prodaju W3 dok ne dođe W4, slicno je imao i FC5 sa Arcade modom.