Jel ti shvacas da me ne zanima to? Kuzim ja sve to , i da MGSV ima exkluzivan deal sa MSom , posebne iteme , poseban bundle , posebno sve OPET bi se prodao najvise na PS platformi.
Pricamo o EXKLUZIVNIM IGRAMA (dakle ne Marketing exkluzive) za kraj godine i sta Sony ima (zasad) najavljeno za taj period.
Ja sem ti samo rekel, dal to tebe zanima il ne...briga me. Jel ja tebi velim da spinaš? Ak ja spinam, onda ti sereš kvake. Kužite!? Dobro! Sony ima igara za blagdanski period
Vostalom, a sad si pogledaj kako je prešel Unity na Xboneu ( i to za Black Friday ). Da, jebeni razlog zaš se kupuju konzole, jel! Neka MS-ova ekskluziva dobro prošla kraj Unitya? Ne!
Vostalom, da nije U4 odgođen, sumnjam da bi Sony uopće i radio deal sa EA-om. Za mnoge Sonyeve ekskluzive se ne zna točan datum, pa možda će ih biti za blagdane. Da, VAMA JE BITNO DA JE TO AAA igra, meni nije. Ma da je Tommorow Children za blagdane, nema veze. Eksluziva je ( ljudi koji su igral betu vele da je dobra ). VAMA TO NEĆE PASAT JER NIJE AAA.