Fenix Icek ovo mi je vrhunski. Baš odlično. Da sam znao uzimao bih si svaki mjesec po 10 dolara i dok se ne skupi.
Icek Fenix Pa ako ti se ne žuri imat SeX day one, kreni šta čekaš 😃 Malo po malo i skupi se. Kad koliko imaš, toliko si uzmeš i nadopuniš.
Icek Tzereen Pa kad je SeX zakon. A i veselim se imati nove SeXače tu sa foruma. Prvenstveno mislim na @maverick 🙂
Tzereen Icek Znači, ti bi SeX s Maverickom? 😆 Znači, na trenutke mi se čini kao da si namjerno dvosmislen, dok mi na trenutke izgleda kao da nisi svjestan uopće. 😆 Realno, najbolje je imat sve tri konzole i jaki PC. Volimo se svi!!
Icek Tzereen Pa tako će kod mene i biti 😃 Swtich, PS4 i X1 imam, uzet će se XSeX, PS5 i Switch PRO, a sad...koliko jak PC imam...prije 3 godine je bio zvijer, sad je "samo" vrlo dobar 😃 A za SeX se zajebavam 😛 Odkad ti mene shvaćaš ozbiljno 😃 😃 😃 Genesis prodas staru konzolu Nikad 😛 Skupljaju se konzole. Pogotovo, jer mi je X1 snow white bijeli <3
Tzereen Icek Da, to mi je najbolje bilo kad sam kupio PS4 Pro onaj prozirni plavi (500 mil), oću sad prodat bijeli Taken King edition? Pa naravno da neću! 😆
Icek Genesis Ma može se, snađi se 😃 Ne moraš uzimati velike kutije, skupljaj male stvari. Pa dok ne popuniš.
Heat Auu gaming laptop. To te Nvidia u startu zajebe jer ubace isti grafički čip kao i u desktopu ali s puno manje potrošnje pa dobiješ skoro duplo lošije performanse, a ime isto.