herc Još malo o Bloodborne za PC. Kažu kako PC verzija neće dalje od 60 FPS-a. Ah... Bože moj... I orginalni DS za PC iz 2012. je imao isto nekakav limit glede FPSova, pa DSfix ovo-ono. Možda bude Bloodfix za ovo ili Kardiologijafix https://wccftech.com/bloodborne-pc-playtest-60-fps/
prayer herc Ma to su sve marketing spike da se "next-gen" ekipa ne osjeća inferiorno. Nema razloga zašto FPS counter nebi bio otključan. Pa čak i ako bude bit će modova i igrat će se u 144 FPS-a kako bog zapovjeda 🙂
JoelDrake https://www.psu.com/news/rumor-ps5-release-date-set-for-nov-13-standard-console-priced-at-499/
Fenix JoelDrake ne volim ovakve članke jer prenose lika za kojeg znaju da je zadnjih 10-ak puta "leakao" stvari koje se nisu ispostavile točnima.
weky Ne znam jel se Blops 4 proslavio. Dosta je brzo zamrla igra. Inače su Codovi puni godinama. A šta je sad ovo zapravo? Blops 5? Blops spin-off? Remake? Prequel?
Nexus Ma boli me k, kakav je razlog i zašto je tu. DAJ MI HLADNI RAT MIŠKO! KAD VEĆ NEĆE GLUPI DICE I EA!!! Full-on Vijetnam je isto opcija, ali ni to šupci ne žele.
Fico Nexus Full-on Vijetnam je isto opcija Baš sam danas ulovio Rising Storm 2: Vietnam za 5 i pol eura na Steamu. Igrao sat-dva kad su bili besplatni vikendi pa se veselim više probati.
DarkPunisher Ma mene brine na kaj ce to licit obzirom da rade samo 2 godine na njemu a ne 3. Vec je poznato da ce bit reciklirane mape iz BO1 tipa Summit konkretno. Ali ajde Raven je uskocio Treyarchu a oni su meni dost dobar studio. Napravili su dobar poso s MW remasterom.
weky I WW2 je bio povratak korjenima, pa se igračima nije svidio. Igrači sad žele milijun attachmenta, field upgradee i hrpu drugih dodataka. Jedino šta mi u codu nije pasalo su one specijalne moći likova, a to je išlo krpz četiri nastavka.
DarkPunisher Ma meni je WW2 bio ono ok, nista posebno jer je bio izlizano do bola sve vec videno, novi MW s tim novim enginom bas ima poseban smek. Taj engine je i u ovom kolko sam cuo. To + gore iz Black Opsa, bit ce to dobro.
wooddiebone Ne znam hoću igrat ovaj Cold War. Imam MW koji ostaje na hardu i upalim ga kad mi se igra. Teško da će izaći DVA najbolja CODa ikad jedan za drugim. Prođem kampanju.
Deadwalker Čini se da RDR 2 odlazi s ponude Game Passa već 7. rujna. Uz pretpostavku koliko prosječna odrasla osoba ima vremena za igranje takvih ogromnih igara, ovo je baš dobar primjer manjkavosti pretplata koje uključuju third-party naslove.
Nexus Pa naravno. Nisu budale da gube lovu. Igra im vrijedi cijene koju traže. Nema smisla da je daju "for free" unutar pretplate od koje dobiju kikiriki u usporedbi s prodajom igre za 40 ojra.
Zero Vjerojatno je završio ugovor po kojem MS plaća punu cijenu igre po svakom skinutom primjerku igre (ili fiksno na određeni period, kako god) i sad su ih odjebali. To i radi po principu da prvo navuku što više ljudi jer jedino im se tako i isplati, što su i sami rekli.