Koliko ja znam, jedini način na koji bi se moglo pristupiti nečijim porukama je kroz bazu. A pristup bazi vjerujem da ima samo Fenix i nitko drugi (tako i treba biti). Plus također kladim se da bi Fenix prije obrisao čitav forum nego zadirao u nečiju privatnost (ne poznajem strukturu ovog foruma, ali ne bi me čudilo i da su pored svega ovoga i poruke enkriptirane).
A kreiranje opcije za čitanje tuđih poruka nije praksa ni u amaterskim CRM-ovima za studentsku vježbu, a kamoli jedan ozbiljan forum poput ovoga.
Da ne spominjem da ste vi još u EU pa bi fasovali onda zbog GDPR-a 🤣
U osnovi, nemoguće je samo tako čitati tuđe poruke.
p.s.
Fićo me podsjeća na mene kada sam bio pri kraju sa administracijskim poslom, u početku trudiš se pisati kilometarske poslove, korak po korak objašnjavati svoje postuke,, biti miran i sabran, ali jednostavno kako vrijeme prolazi vidiš da nema ništa od toga i jednostavno batališ to hahah. Mislim da je negdje Maverick napisao, biti mod na forumu je definitivno nezahvalan posao. I vrlo je teško biti sa svima dobar, moraš čitati spoilere zbog debila, dizati sebi živce (kada bi inače jednostavno zaobišao to sve) i ulaziti u konflikte koje u 90% slučajeva uopšte nemaju veze sa tobom.