maverick Ono kad si desetak kila tezi od vrece cementa, one muske vrece od 50kg, ne ove danasnje od 25kg za malu decu. Tero bi ja vas sve na baustelu. Odmah 15 kg gore i jedes ko vol.
fensisuperstar maverick u mom slučaju 15 kila dolje. @yakuza_stinger be like: RIBO SAMO NOSI MASNU HRANU SVE DOMAĆE NIKAKO STRANU
Icek fensisuperstar Dok su to još dostavljali, cura i ja bi to uzeli dvaput mjesečno, popola i u pola sata bi nestalo. Fali mi taj roadkill 😭
fensisuperstar Icek ako ideš u matulje u skorije vrijeme obavezno u fast food buddys i naruči si FAT TEDDY. gurmanska pljeska 300 grama čiste junetine sine. Brutalica.
Icek fensisuperstar Teško, bez prijevoza sam. Zadnje "otkriće" mi je Tipsy Plumm iz Submarina. Hamburger sa šljivama i crvenim kupusom dinstanim u crvenom vinu. Nešto prefino, jedino je relativno mali, a skoro 60kn. Okus je bomba zato.
fensisuperstar sry na offtopicu ali jbt jel to ovaj quest od witchera u MHW? WItche ovo je prvi put da vidim ovu poruku za witcher 3 diff
sanzo fensisuperstar Je, ali to je event quest u kojem se boriš protiv teže verzije leshena sa svojim normalnim likom. Mislim da taj da ciri set. Otključat ćeš pravi quest u kojem igraš kao geralt negdje pri kraju high ranka.
Tzereen wooddiebone Jesi probo pečeguzburger? Btw, tipsy plum je odličan, ali i jedini dobar burger iz Submarinea. Ajmo se naći na burgerfestu ove godine!? Do sad su se meni najbolje pokazali El Toro. Svaki put su odlični. Najkonstantniji.
chono7 Za 60kn kupite hrpu povrca. Pocnite jest kako spada, a ne da odemo na meet, pa ste zapuhani i oznojeni ko kurva u crkvi dok setamo do birca
Icek chono7 Što se tiče hodanja, mogu hodati koliko god treba. Uzbrdo po suncu ću kolabirati, ne zbog debljine, nego jer ne podnosim toplinu cijeli život.
weky Počela nova sezona Fortnitea i kako se čini, opet će uništiti bilo kakvu konkurenciju. Isplati li se uopće izdavati igre dok se ne smiri hype?
wooddiebone Igrači Fortnitea, odnosno djeca ispod 14 godina nisu ciljana publika većine izdavača. Weky jesi li ti svjestan da je igranje Fortnitea ekvivalent odrasle osobe koja se druži sa ekipom osnovnoškolaca dok se igraju Pokemon kartama.