weky Sad će uletit @Deadwalker i pitat kad Witcher 3 izlazi na U Playu, tako da je može kupiti dvanaesti put. Već ima i Stadia verziju.
Deadwalker weky Dobro da uskoro dolazi Cyberpunk koji će biti dostupan na svakom PC klijentu. <3 Mozda i na Stadiji ako preživi do onda, iako je to jedina verzija koja je odgođena, lol
maverick ja se nadam i ps5/SeX remasteru. sramotno je igrati igru koja steka u 2020. godini. fensisuperstar pa imam na steamu jbga e jesi lihvar. siguran sam da cak i weky ima do sada gog verziju
fensisuperstar sad imam 2 vičera. dw bro vec sam ispravio nepravdu tako sto sam na gogu uzeo najbolju igru svih vremena od 17 septembra na dalje 😃
maverick fensisuperstar dw bro vec sam ispravio nepravdu tako sto sam na gogu uzeo najbolju igru svih vremena od 17 septembra na dalje grijesi su ti oprosteni onda. podjimo u miru.
Tzereen Icek A bit će ziher neki crossbuy, ko i Valhalla. Kupim ih za PS4 i valjda mi se otključa za PS5? Iako me jako, jako, jako zanima kak će izgledat boxevi za PS5. Možda budu dvobojni ko konzola? Crno bijelo?
Fico chono7 Taman još jedan 100% prelazak zaostajem. 😆 Što će se uskoro i riješiti. Čekao sam s ponovnim prelaskom serijala dok si ne uzmem treći dio na GOG-u. Kad ono...
Tzereen weky Ili obratno. Bijela/prozirna kutija, s crnim obrubom. Hmm. Moglo bi biti ljepše od steelbooka. Da me napokon spase moje opsesije...
fensisuperstar @chono7 @weky @Fenix @Fico @Icek @Solid_Snake @Flipper @herc @ikral @[deleted] @Tzereen @foggy
Icek fensisuperstar To je nekakav parni kuhač, iskreno mi izgleda toliko fora da bi mogao čak i kupiti, ako je ok cijena.