fensisuperstar oh lol to sam rekao u zajebanciji haha. ali nije loše. 4k 120 hz. taman da kupim dvije 3080ti i onda objasnim ženi da ne računaju na moj bubreg ako im bude trebao ikad
Zero A možda sad i high refresh gaming dobije puno više na značenju. Još nisam uzeo, ali pucam na 144 Hz za sljedeći monitor. Vrijeme je da se probije ta granica od 60 fpsa, još kad se to lijepo upari s g syncom ili freesyncom...
maverick imam ja 144hz monitor. jednostavno nema nazad nakon sto jednom probas. osobito me ubija ps4 kada ga igram sa svojim ogavnim fpsom i refresh rateom...
maverick fensisuperstar 2k mislim da je najbolja opcija ako ne zelis pljunuti ogromnu lovu za mozebitno 4k60 iskustvo
chono7 Slazem se, pricekati i vidjeti hoce li nove grafe odraditi 4k@60 hitmark kako najavljuju i onda roknuti 4k monitor za svrs po stolu
chono7 Tezak izbor. Igrao sam na oba i ne mogu se odluciti. Ako 3000 napravi ono sto najavljuju, onda ovo prvo
Heat Sljedeća generacija bit će ozbiljno bottleneckana na 1080p. Tko ne zna o čemu pričam nek pogleda 720p testove sadašnje generacije. Možda Intel digne procesore na 10 gigaherca pa će biti ok. 🤣
fensisuperstar Shooter ajde nemoj mi pričati takve fore. nakon ovog GTA videa imam throbbing erection koji neće splasnuti. Brate ovo je endgame
chono7 Ode Minecraft preko 180 milijuna prodanih primjeraka. Sluzbeno najlrodavanija igra svih vremena. Zasto ja nisam Notch? 😔