Heat Negdje sam pročitao da je možda fejk, ali kad razmislim ima smisla da naprave ovoliki skok da poklope nadolazeće konzole. Ne možeš prodavati grafičku jedva jaču od konzole, a skuplju od cijelog uređaja.
chono7 Da, ali kljucno je graficka jaca od cijele konzole i to mid range. Vjerojatno je pretjerano, jer nikada do sada nije nextgen mid presao proslogeneracijski high. 1060 je dosao jako blizu 980, ali ipak je stara koka imala vise toga za ponuditi
Zero I 660 je praktički bio na razini 580 u hrpi igara na 1080p, na većim rezama i ne jer high end obično ima i širu memorijsku propusnost. Ali ako bude bolja i od 2070 Super za dosta manje novca i učinkovitiji ray tracing, i to je već pomak na bolje.
k Mladići, u koju uru je ovaj Inside Xbox danas po našem? Sad popodne ili navečer? EDIT: Otkrija sam SAM! Nezaustavljiv sam.
chono7 Ampere nije ni vani, a sto je sljedece u 2021. godini? Pa Hopper naravno i 5nm. Nvidia je cvrsto odlucila zgaziti AMD, a kao sto sam i pisao, next gen konzole izlaze zastarjele vec. https://www.techradar.com/news/nvidias-reportedly-readying-5nm-graphics-cards-for-2021-in-an-effort-to-crush-amd
DarkPunisher Sve je to divno i krasno samo sto konzola kosta 4k dok za ova cuda ce trebat izdvojit 3,4 prosjecne HR place I dalje su specsi za konzole iznenadujuce dobri za razliku od proslogeneracijskih u usporedbi sa tadasnjim high end komponentama.
chono7 Nismo, ovo je prva (nemam kiseli smajli) Fyi mid range Ampere ce biti cca 3k kuna 😉 a ako specsi i predvidanja budu tocna.. Well... Zakljuci sam. Cemo benj sve znati 14. kupuje se 70 ili 80 serija.
fensisuperstar soundtrack me tjera da povucem dvije lajne imaginarnog kokaina a ono ekipa vec igra u 8k sa starijim modeleima gtxa sa multi setupom. sa 3080ti to će biti single card push sine.
fensisuperstar @yakuza_stinger ma oldskul igre su najjače. bas gledam ovaj dragonquest 11 s verzija isto ima 2d mod. sine kakav gust. Tako treba to napravit jednu te istu igru u 3d i 2d xD