K. nećemo sad pretjerivati, imam možda fetiš na medicore jrpg-ove, ali baš da bi ovo tražio xD , ako bi već nešto mogao birat za remake onda bi to bilo 1.Parasite Eve, 2. Final Fantasy Tactics Advance. Btw The Last Remnant sam odigrao uzduž i popreko i na xbox 360 i na pc-u, nije loš jrpg, priča je mlaka, ali onaj sustav borbe mi je bio tip top.
Eto vidiš da te nisam bezveze upamtio za ovu igru. Ostalo mi je nešto u glavi da si pisao o njoj, nisam skroz poludio. Ma u globalu mlaka igra, slažem se, a i nemam više petnaest godina da imam vremena za sve. Šteta.
Inače, cijenim tvoje odabire za rimejkove. Top.
The next project from Ico, Shadow of the Colossus, and The Last Guardian creator Fumito Ueda and his genDesign studio is currently underway and will rival the scale of his previous works, the latest issue of Weekly Famitsu reveals.
Prijatelju, ne mogu ti opisati kakve mi podražaje izazivaju ovakvi naslovi. Malo toga u ovoj industriji se može uspoređivati sa čekanjem nove Uedine igre, po meni ekvivalent Kojimi u tom smislu. Možda zato šta ih ne štanca previše, uvijek se čekaju krcato godina (čak i desetljećima ). Kao kad Tarantino najavi film, znaš da ih nema puno, da ih nema namjeru puno praviti, pa svakog slaviš ko Boga. Poseban tip. Inspiracija.
Meni je TLG pravo remek djelo i jedna od najboljih igara ove generacije.
Iako smo ovo već odavno ustvrdili (mada smo se načekali da je odigraš ) i više nema razloga za sumnju, uvijek me iznova razveseli kad ovo napišeš. Samo zato što sam mislio da ti se neće toliko svidjeti (jebene tehnikalije), a to bi me onda dotuklo.
I meni je top igra ovog gena. Jedna od moje četiri osobne desetke, da budem precizniji. ;P