wooddiebone Ček!Vi se uzbuđujete oko Mega Mana? Igra je identična ko svaki nastavak prije nje.Ok vizualno mi se jako sviđa i simpatično je skroz, al di je tu meso?
fensisuperstar WooddieBone Riješim ti popust. Wink winkNego što fali ako je identična? Bolje i to nego da dobiješ jedan mighty number 9
Panacea Na Bethesdinom twitch kanalu 140 tisuća ljudi zuri u prazno.Evo prošao je netko taman kad sam postao.
veigue WooddieBoneLjudi se uzbuđuju jer je ovo očiti znak da Capcom nije zaboravio na svoj kultni serijal koji, eto, godinama zapostavlja.Ali budimo realni, da Sega nije izbacila Sonic Mania, koji je apsolutni hit i dokaz da igrači i dan danas vole "stare" igre, vidjeli bi mi divovsku kitu a ne novu Megaman igru. EDIT:Holy shit, Street Fighter 30th Anniversary Collection je velik 7 GB. Why? Što su još ubacili da toliko zauzima?Naravno da se skida. ;)
buz Da mi bude Remake MGS3, mislim da bi pao u nesvijest od sreće. Baš mi treba izlika da idem 10. put prelaziti igru.
veigue Da, baš super, igra sa superbrzim dedom, spidermanom, astronautom i ženskom koja izgleda kao da mu je baba, a hoće ju poševiti. Umjesto da rimejkaju najbolju Metal Gear igru, Peace Walker.I naravno, tko bi zaboravio onoMEEOOOOOW
fensisuperstar da kamenje umotaš u blato i preko kutije napišeš battle royal Chono7 skače preko reda zakucava prodavača i iskače sa 7. kata ako je potrebnomanijak
veigue Battle Royale igre su jedine igra u kojima mogu igrati sa ženskim likovima jer su, eto, fantazija. ...za razliku od, recimo, WW2 igri koje bi trebale biti istovremeno i zabavne i edukativne.
darkfenix Tko je uzbuđen zbog novog Fallout Battle Royalea?Ja niti najmanje...ali ako moram tu pizdariju pretrpit da bi dobio Fallout 5 onda ajde! :)
emilijo Stižu popusti za PS4 konzolu/igre/dodatke.https://www.hcl.hr/vijest/days-of-play-2018-121959/