Da, gledao sam taj interview par sati nakon sto je objavljen. Pozvali su ga u Valve nakon onog AMA s GabeNom, a uskoro ocekujem i intervju s njime, jer mu je javno odgovorio da ce to napravit.
Cijeli put je morao samo financirat, kao i smjestaj, tako da je to po meni vise otvaranje nekakvog backdoor kanala komunikacije, jer ako se nesto krivo prenese onda je samo on kriv, a ne Valve. Puno je bilo toga sto se "poklapalo" u proslosti, pa opet nije izasla niti jedna igra. Iako je danas drugacije, jer je Valve najavio da ce izdati 3 VR igre, a mozda budu i non VR...
EDIT: nadam se da ce odradit intervju s Gabenom, jer ovo je nesto drugacije od najavljenog
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Jesam li to samo ja ili je još netko potpuno hladan na taj VR hype?
Ja uopce nisam nahajpan na VR, zapravo ne zelim ga.
Jesam li to samo ja ili je još netko potpuno hladan na taj VR hype?Jos barem 4,5 godina je sasvim nepotreban taj VR.
Dok je potrebno na glavi imat neudobno čudo od kojeg ti je nakon nekog vremena zlo, nisam ni najmanje zainteresiran kupit nešto takvo. Cool za probat na nekom gaming sajmu, ali nije to nešto što želim koristiti svakodnevno.Jesam li to samo ja ili je još netko potpuno hladan na taj VR hype?Jos barem 4,5 godina je sasvim nepotreban taj VR.
Davno sam ja rekao, VR je super stvar u koju se potpuno zadubiš i uživiš dok ti u stan upadaju lopovi i kradu stvari jer ih ti ne čuješ niti vidiš.
Half-Life 2, Portal writer Erik Wolpaw has left Valve
http://www.pcgamer.com/half-life-2-portal-writer-erik-wolpaw-has-left-valve/?utm_content=buffer96521&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb
Ima i pravo, što da radi za kompaniju gdje ne se njegov talenat ne iskorištava. Rekao bih šteta stvarno, ali u ovom slučaju...
They dont make games anymore
sta ce im dobar writer kad se fokusiraju pored shopa na onu non-igru-gambling-simulator CSGO, dotu i VR
Prvo im je otisao onaj lead writer sad i ovaj koji je radio i na HL epizodama.
Dobro kazes, zasto da tu bude talent kad nista ne radi (ocito) GG Valve
To pises iz prve ruke za CSGO?
CS igram (ne aktivno jer nikad nisam fan tih igara) od 1.6 a CS GO sam igrao cak i na PS3
smece samo source priznam
al bar sam nekog triggero
Aha.. igras kao division? 9h i to je to?
Da, ne igram igre u kojoj je trava zalizana.
Fak Horizon sada.. Igra ce biti generic shit na Ubijev nacin.
Interna zajebancija, zanemarite
Triggered.
https://www.youtube.com/watch?v=atwE-K8y-ws