TITANXIS A kaj neće bit i za PS4? Nije nekaj kaj starija plejka nebi mogla pokrenut. Razmislil bih tad o nabavci. Makar prvom MGS-u i ujedno jedinom kojeg sam igral iz serijala. Kako je prešo nastavak na noviju konzolu koju je trebalo kupit i jebiga sad, ošo vlak predaleko da ga ulovim.
mika od ove parade MGS-a ako se bude moglo kupiti zasebno, jedino me zanima MGS2,MGS4,MGS: Peace walker i MGS Twin Snakes.
Tuhy Volim MGS, al brate, da niste mogli malo uljepšati jedinicu… Cash grab na fanovima serijala. Dobit ćete kurac od mene, a ne 60€. Rabljena za 150 kn će bit sasvim dovoljna.
herc Tuhy Apsolutno što se tiče jedinice! Mogli su se barem pobrinuti da ovako nešto bude za sve platforme.
Zero Pa bit će lagani remaster jedinice, ali to je PS1 igra i tu nema puno pomoći ako ne idu na kompletni remake. Koji će, ako to jednog dana i odluče, biti vjerniji originalu u odnosu na ono što smo dobili u Twin Snakes.
TITANXIS Pa to dođe na isto. Remaster, bukvalno prevedeno ponavljanje originala plus malena prilagodba novijim konzolama. Remake, ponovno napravljeno.
wooddiebone ZigguratVertigo S obzirom na keyboard/mouse kontrole na MGS2 Substance na PCu, bolje da nije podržano. Svejedno, izbacivanje na PCu bi trebalo pod obavezno podržavat k/m.