Pročitaj na portalu
Članak

Ubisoft se vratio na velika vrata

Iza Ubisofta je nekoliko najgorih godina u povijesti. Izostanak velikih igara i neuspjeh nekih live service projekata rezultirali su prazninom u njihovom rasporedu. Ta praznina se odrazila i na financijske rezultate i prijetila da će progutati Ubisoft kakvog poznajemo.

Super za industriju! Zamisli da je i njih netko od ova dva monopolista kupio? Grozno.

Iako imam love hate relationship s Ubisoftom, svakako ću igrati neke stvari ako mi se svide.

@Fenix zaboravio si spomenuti i Forza Horizon koji rade ilitiga The Crew na Havajima. Izgleda jako dobro.

Sve sam im spreman oprostiti, ako naprave stvarno igru vrijednu mog vremena.

Budu napravili Charlie's Angels 2.

Ubisoft je poput McDonaldsa - znaš da nije dobro konzumirati u velikim količinama, no uvijek se vraćaš jer znaš točno sto ćeš dobiti, bez iznimke. Tu i tamo iznenade novim okusom, posebice kada povežu svoj recept s nekim popularnim brendom.

Imam ja još bolju analogiju, al bi završio u zatvoru pa neću reći.

buz I preći preko godina zanemarivanja i zlostavljanja igrača otvorenim svjetovima, tornjevima i preispunjenim mini mapama? Nikad.

Znam da sam u manjini, ali uživao sam igrajući Odiseju, Origins i Watch Dogs 2. Odiseja je povijesno gledano najkompletnija igra svih vremena. Količina detalja i uloženog vremena u što vjerniji prikaz antike nažalost mogu cijeniti samo ljubitelji tog razdoblja.

U svakom slučaju, drago mi je da se okreću nekim manjim mapama i provjerenom receptu koji će zadovoljiti širu publiku.

• [deleted]

• Uređivano

Mozda cete mislit da sam mazohist, ali ja sam uzivao u sve tri novije ac igre i u sve tri imam platine. Origins, Oddysey i Valhalla.

Baš sam prije par dana počeo Origins jer stvarno volim Egipat kao setting i mitologiju, a i fora mi je igra, preć sa zadnje AC igre koju sam odigrao (Black Flag) na ovo je ogromna razlika, od combata do parkoura koji ti daje da ideš skoro svuda. Iako osobno preferiram starije AC igre s manjim, vertikalnijim mapama (pre-black flag), uživam i u starijim i u novijim igrama, a još Mirrageov setting sa zlatnim dobom Islama je super, nadam se da će se Discovery tour vratit jer mi je povijesni setting bio jedna od core stvari koje su me uvukle u franšizu.

Black Flag je najbolji AC, change my mind