Fenix prayer ja nisam uopće SW fan, ali ovo bi tako s guštom igrao, svijet se čini prejeben. Ima dosta mogućnosti za stealthanje i taktiziranje, pogotovo uz korist male beštije, ali napucavanje s blasterom i dalje izgleda loše i dosadno,. Nadam se širem arsenalu. Battlefront 2 iz trećeg lica je bio odličan što se tiče tog dijela
Flipper Igrat ću jedno 3 godine ovu igru, ali s gustom. Jedva čekam. Odoše žena i mali taman na GO tada, a ja ću ostat. 🤣
bosscorelli Svida mi se sto ce biti faction/reputation sistem. Nadam se da bude i vise tezina , jer ovo izgleda prelagano ovak…
TITANXIS odostraga mi izgleda kao ellie a osjete se i druge stvari od naughty dog ekipe poput gameplaya koji podsjeća na uncharted. ima malo i tomb raidera štimunga. do sad odigrane dvije sw igre + jedna battle arena (šora) i to sve na sivonji a na kompu nešto malo tek toliko da vidim kakva je sw: tor i brzo deinstalirao.
Zero Izgleda preloše u odnosu na prvi prikaz, lošije i od Mad Max igre iz 2015. (usporedba ponajprije zbog sličnog settinga i open worlda). Kako su uopće došli do tolikog kompromisa u prikazu? Hoće opet kriviti Xbox SeS?
pravednik Zero 7:26 minuta na videu. Koji vrag je ovo? Eksplozija iz 2008? Prije 12 do 6 mjeseci prikazana je sasvim druga igra. Imam osjećaj da su fejkali cijelo vrijeme. Komentari na ovom videu Video jučer 😆
Deadwalker Ti prvi gameplay prikazi bili su vjerojatno u 4K rezoluciji na dobrom PC-u, ovo je u biti izgled igre kakvog možemo očekivati kod većine igrača. Mislim, ništa novo za Ubisoft, no neke stvari stvarno izgledaju očajno. Ovo bi trebala biti igra sa skokom kakvog je npr. donio AC Origins, a ne kao nešto sto smo igrali u PS4 eri.
pravednik Deadwalker Nema sumnje da se vrtilo na PC-u al ovo je potpuno drugačije. Animacije i fluidnost efekata. Nije baš takva razlika između ultra RT i medium postavka.
StarFox_N Čitao sam o nekom downgradeu. Nisam bio iznenađen jer ipak je Ubisoft u pitanju. Maloprije sam slučajno naletio na osvrt od Skill Up-a. Ima i gameplay video. Baš izgleda loše. Gameplay i animacije outdated 10 godina.
pravednik Ko da imaju dvije verzije u izradi ili jedna za prikaz, jedna za launch. Neznam drugačije objasniti ukočene animacije u zadnjem gameplayu. Ostaje vidjeti kakva bu igra i ocjene. Očekujem 8/10.
wooddiebone Ne znam meni su ti Ubisoftovi downgradeovi uvijek bili najmanji problem njihovih igara. Outlaws mi kraj toga izgleda još uvijek više-manje kao ista igra koja je prikazana prije.
Deadwalker Kupio netko uopće ovo? 😃 Dojmovi, nešto? Ja se dvoumim između PC i PS5 verzije te razmišljam čekam li sale ili da idem odmah u prelazak.