Smiješno mi je da se komentira nemogućnost konzola u kontekstu Bethesda igre.
Ako njihov track record igara nije dovoljno obrazloženje onda neznam što je…
Smiješno mi je da se komentira nemogućnost konzola u kontekstu Bethesda igre.
Ako njihov track record igara nije dovoljno obrazloženje onda neznam što je…
Pa čovjek nije u krivu, s tehničke strane Bethesda kao studio ima loš tracking. Fallout 76 bio je tehnički krš, što im, ajde, možemo zanemariti kao prvu online igru, ali i Fallout 4 i Skyrim su na konzolama bili najčešće ispod 30 FPS-a. Zašto bi to ignorirali?
Ako se ne varam, nova Zelda podržava "samo 30 FPS-a" pa se nitko nije previše bunio. Lako moguće da će naknadno izbaciti performance mod, no kome je bitan framerate, PC je uvijek opcija s otključanim postavkama, skalabilnim hardwareom i DLSS-om / FSR-om. Super je što ova generacija podržava više igara s performance modovima, no ne bih se kladio da će to potrajati još dugo.
Deadwalker stvar je u ocekivanjima.
Ljudi su odusevljeni jer zelda radi na 30fps-a s obzirom na to kakva je igra i na kakvom HW-u se vrti. Tehnicko cudo.
Mislim da ova igra nema to opravdanje slabog HW-a.
Oni su uvijek imali tehnicih problema tak da me ne cudi.
Fallout 3 na PS3 mi je jos uvijek u sjecanju kao neka nocna mora.
Ne znam, meni je ovo jednako impresivno kao Zelda s obzirom na Hardware. Uzmimo u obzir TLOU koji ima jednake performanse 4K/30 a radi se o linearnoj skriptiranoj igri koja bez VRR zna dosta često padati ispod 30 sličica, dok je ovo beskonačno kompleksnija i veća igra. Kažem za konzole je ovo ogromno postignuće.
Ovo je daleko impresivnije od Zelde ili bilo koje druge igre…sve ostale igre pored ove djeluju zastarjelo, i to ne mislim na grafiku
revo da, stvar je u prevelikim očekivanjima od konzole koja košta 500-ak €
Deadwalker Super je što ova generacija podržava više igara s performance modovima, no ne bih se kladio da će to potrajati još dugo.
Mislim da si u pravu jer se i era cross gena bliži (napokon) kraju. Nakon toga se vraćamo na dobri stari seljačluk. Ili u međuvremenu možda stigne i refresh konzola za one beskompromisne igrače. Među kojima ja nisam.
Miro se skroz prebacio na nogomet. Igre ga ne zanimaju.
Gdje je onih 120 FPS-a na Series S
Fico Stvar je u podrugljivom tonu i generalizirajucim recenicama koje su namjerno tako napisane da provociraju reakciju
Pričamo o developeru kojeg se godinama sprda radi stanja u kojem su im igre izlazile i sad bi se odjednom trebalo u rukavicama sa takvim komentarima? Zbog čega? Da se neka maćuhica ne uvrijedi na istiniti "provocirajući" komentar o Bethesdi? Izdaju kvalitetne, ali nedovršene / bugovite igre i to je činjenica, nevezano kakvim se "tonom" to kaže.
Nisam primjetio praktički nijedan negativan komentar o Starfieldu nakon ove jebačke prezentacije sinoć, osim ponekog opreznog nagovještaja o tehničkoj strani igre, što je, s obzirom na Bethesdinu "povijest" sasvim normalno.
Znate sto, uzivajte. Ponovno sam poceo uzivati u igrama kad sam se udaljio s foruma pa cu samo uciniti isto. Citamo se nekom drugom prilikom.
Treba iskoristiti te OLED-e na 120 hza