Oke da žele pokazati najbolje i najdetaljnije, ali da baš ne žele dati izbor onima kojima je performance bitniji od detalja.. bzvz. Nadam se da će to ipak omogućiti na kraju.
Starfield će se na Xbox konzolama izvoditi u 30 FPS-a
Kao da su oni sposobni napraviti da daju ikakav izbor ičega. Bude li to uopće igrivo na launchu bit će čudo.
Računati na ista drugo nego 4K/30 sa trenutnom snagom konzola je čista glupost.
Samo čekam nekoga da uleti s tim kako je ovo dealbreaker, a već znam i tko će to biti.
[deleted]
prayer ne vidim zasto se nebi mogli vrtit u 1440p i 60 fps-a. Velika vecina ce prije to odabrat nego 4k30.
Meni je super kako vi svi pričate kao da je Bethesda sposoban dev. Koja je ova alternativna stvarnost?
Ti likovi nisu za života izbacili funkcionalnu igru.
Smiješno mi je da se komentira nemogućnost konzola u kontekstu Bethesda igre.
Ako njihov track record igara nije dovoljno obrazloženje onda neznam što je…
Pa čovjek nije u krivu, s tehničke strane Bethesda kao studio ima loš tracking. Fallout 76 bio je tehnički krš, što im, ajde, možemo zanemariti kao prvu online igru, ali i Fallout 4 i Skyrim su na konzolama bili najčešće ispod 30 FPS-a. Zašto bi to ignorirali?
Ako se ne varam, nova Zelda podržava "samo 30 FPS-a" pa se nitko nije previše bunio. Lako moguće da će naknadno izbaciti performance mod, no kome je bitan framerate, PC je uvijek opcija s otključanim postavkama, skalabilnim hardwareom i DLSS-om / FSR-om. Super je što ova generacija podržava više igara s performance modovima, no ne bih se kladio da će to potrajati još dugo.
Deadwalker stvar je u ocekivanjima.
Ljudi su odusevljeni jer zelda radi na 30fps-a s obzirom na to kakva je igra i na kakvom HW-u se vrti. Tehnicko cudo.
Mislim da ova igra nema to opravdanje slabog HW-a.
Oni su uvijek imali tehnicih problema tak da me ne cudi.
Fallout 3 na PS3 mi je jos uvijek u sjecanju kao neka nocna mora.
Ne znam, meni je ovo jednako impresivno kao Zelda s obzirom na Hardware. Uzmimo u obzir TLOU koji ima jednake performanse 4K/30 a radi se o linearnoj skriptiranoj igri koja bez VRR zna dosta često padati ispod 30 sličica, dok je ovo beskonačno kompleksnija i veća igra. Kažem za konzole je ovo ogromno postignuće.
Ovo je daleko impresivnije od Zelde ili bilo koje druge igre…sve ostale igre pored ove djeluju zastarjelo, i to ne mislim na grafiku