Pozdrav,
Ja sam Anacreon član River City eSports tima, i organizator naših evenata. Kako smo novi u svijetu organiziranja evenata i plasiranju na gaming tržište trenutno samo organiziramo Hearthstone evente iako čim se "osovimo na noge" planiramo organizirati i kompetitivne evente iz Dote, Lol-a, CS-a i sl.
Sad organiziramo ligu u gradu Rijeci za sve one željnje igre u obliku fireside gatheringa na kojima se ljudi natječu i osvajanju nagrade u obliku hardware-a i virtualne iz shopa na samom hearthstonu kao što su packovi, avanture i zlatni hero portreti.
U konačnici planiramo organizirati i esports ligu za studente (u Rijeci) kao dio uniri sveučilišta, koju bi naravno proširili i na cijelu hrvatsku kao što su svi unisportovi.
Ako ikoga iz Rijeke ili šire zanima nešto više o eventima koje organiziramo slobodno me kontaktiraje putem maila ili River City eSports Facebooka
I to bi bilo to, evente koje organiziramo ću postati na stranicama sitea, naravno ako to admini dopuste, na turnire su svi dobrodošli iako su trenutno bazirani u Rijeci i u obliku fireside gatheringa ali u budućnosti se mogu očekivati i u ostalim gradovima
inače u slobodno vrijeme igram Hearthstone gdje sam i legend rank redovito igrao sam sve blizoove igre jer sam njihov fanboy x) i svi me mogu dodati na battlnetu ako ih sta zanima za hs Anacreon#2156