- Uređivano
Fico Objektivno svim programerima je sve komplicirano, svaki zadatak je kompliciran u njihovim glavama…da je sve jednostavno imali bi 15min efektivnog posla na jedan radni dan…
Ali mene kao kupca to ne interesira. Ako ja placam tvoju uslugu zaboli me kuki kako ces ti to rijesiti.
Imaš deadline i amen. Tako se radi u poslovnom svijetu.
A ako netko nema rješenja tj nešto mu je prekompleksno moze mijenjati profesiju. Možda ce mu npr keramičarski poslovi bolje ležati. Ili je komplicirano i to jer postoji xy alata..xy različitih priprema prostorija tj zidova…xy različitih modela pločica…pa treba znati i napravit idealan omjer ljepila…pa rijesiti lijepo i fuge…
Pričaš o programiranju ko o necem novom na ovoj planeti…konverzija valute na jedan store kao od ps-a nebi smjela biti nikakva kvantna fizika kako god sustav bio u banani sa kodom…
Fico Isplativije je kriviti domace kupce koji unatoc tome i dalje kupuju igre po punoj cijeni na prvi dan izlaska, bilo to digitalno ili u obliku diska
Po čemu je isplativije kriviti domaće kupce jer kupuju igre day one? Totalna idiotarija.
Svatko ima pravo raditi sa svojim novcima ono što on želi. Ako mene veseli nova igra za mene je to isplativa investicija koja ce mi donijeti xy sati zabave i sigurno neci cekat xy mjeseci ili godina da dođe na neki sale. To nema apsolutno nikakve veze sa sonijem.