Sa slavom i popularnošću dolaze i neki drugi problemi.
The Witness najpiratiziraniji, developer dovodi u pitanje buduće igre
Ma gdje je to njegova igra 1. po downloadima? Nema je ni na prvoj stranici TPBa ni KATa.
Ma priča gluposti, eno upravo izjavio da se The Witness prodao u sedmicu dana koliko i Braid u godinu čitavu.
Blow mora komentirat
Ono, samo tvoju igru piratiziraju na PC-u. Niti jedan izdavac nema problema sa time na PCu :
doslovno i bez PC prodaja (a prodaje se) ce mu se ovaj shit isplatit koliko se prodaje na PS4.
Ali čemu takva antipatija prema ovoj igri, koliko sam gledao podsjeća stvarno na legendarne avanture poput Mista kojoj je uzor.
Da ne spominjem kako predobro izgleda.
Isprobaj, možda ti se i svidi, ako ništa pričekaj kakav sale.
Svakako izgleda zanimljivije od suhoparnih Ubisoftovih naslova :-P.
Reci mu maximalni kako uzivas igrajuci
Malo mi to znači, kad ste obojica Destiny igrači
Ja zovem Fenixa u obranu
Fenix uživa u Destinyju, ups, Divisionu.
ma nije loš taj Witness, za nekog kome se daju igrat takve. zagonetke su stvarno dobro napravljene, al oko toga nema niti naznaka neke priče. dođe mi to kao da rješavam neku random križaljku, nakon nekog vremena.
al ima jedan dio koji mi se baš sviđa u Witnessu, al ćete za to morat recenziju pričekat.
Pa od početka se znalo da će ovo biti minimalističko iskustvo (u pogledu priče) i kao takvo smatram da treba uzeti u obzir.
Ne bi pretjerano se trebala uzimati kao negativna stvar, jednako kao da se zamjera Siegu što nema SP dio.
Ako dobro odrađuje ono čemu što su nam od početka predstavljali, ja bih bio zadovoljan.
Ali neću puno da meljem, bez da je odigram, tako da možda skroz griješim :-). Jedva čekam recenziju!
Pa od početka se znalo da će ovo biti minimalističko iskustvo (u pogledu priče) i kao takvo smatram da treba uzeti u obzir.Pa i ti si hejto siege do nedavno a zapravo ima manje sadrzaja nego battlefront kojeg isto hejtas. I hejtas destiny i hejtas sad division. Prakticki svaku novu MP based igru a nisi ih probao. Tako i ja hejtam witness a nisam ni igrao
Ne bi pretjerano se trebala uzimati kao negativna stvar, jednako kao da se zamjera Siegu što nema SP dio.
Ako dobro odrađuje ono čemu što su nam od početka predstavljali, ja bih bio zadovoljan.
Ali neću puno da meljem, bez da je odigram, tako da možda skroz griješim :-). Jedva čekam recenziju!
#solidhejter
Hahahah znam te pusko xD
Pogledaj si novi SBH video, bas za vas hejtere
Ako The Witness nema pricu, sto onda ima? Samo 600 zagonetki? Cemu onda toliki predivno dizajnirani svijet? Cemu tolika cijena i marketing?
#solidhejter
a svijet je dizajniran dijelom i zbog samih zagonetki.
ima tih nekih audio fajlova koje pronalaziš, pa se može pronaći neki dublji smisao i pozadina.
ak ti se da.
sljedeći indie naslov recenzira viper89
#solidhejter #solidhayter
Ako The Witness nema pricu, sto onda ima? Samo 600 zagonetki? Cemu onda toliki predivno dizajnirani svijet? Cemu tolika cijena i marketing?Nisam rekao da nema priču, već da je vjerovatno minimalistička i da sam svijet vjerovatno priča neku svoju priču.
#solidhejter
Slična bi se paralela mogla povući i sa mp based naslovima.
Ali šta ja znam, davno sam ja ispao iz svijeta igranja igara :) .
viper89 Pogledao jučer još. Slažem se, ali opet se može postaviti razlika između bogatih i bare bones mp naslova.
Što mora biti priča u Divisionu? Ne mora, ja je sigurno nisam tražio, ali obećavati godinama priču i onda biti nešto bezveze što je još isječeno (a realno moglo se napraviti jebena priča) to je druga stvar.
#solidhejter
Edit. Također bi se moglo usporediti bez beda Journey i Witness, obje su minimalističke, obje imaju odličan art, škrte su na priči (a opet iz primjera Journeya fenomenalno svijet priča priču za sebe). A gameplay se u Journeyju svodi na guranje sticka prema naprijed i ponekad pritiskanja X (ili šta već).
Ali opet smatram Journey jednim od najboljih iskustava koje sam ikad imao prilike odigrati.
sljedeći indie naslov recenzira viper89De nemoj, opet ce meni pokusat uvalit
#ViperNijeGamer
#solidhejter
bla bla bla
bla bla bla
#solidhejter
Mora covjek kukat. Jebiga, od toga zivi.
Trebao je kontaktirati CroTeam, da mu pomognu sloziti bolju zastitu od piratiziranja.
Vjerujem da je dio ljudi htio isprobati igru, prije nego da punu cijenu na slijepo.
Pa dolazimo do druge strane medalje. Mozda je stavio malo previsoku cijenu igre. Da je 10$ jeftinija u startu, dosta bi bilo lakse kupiti igru na slijepo.
Vecina zarade dolazi u prvih par tjedana. Slaba je zarada kad je igra na popustu. A to je boljka ove igre. Nije "must have, must buy" pa se ceka sale.
Vjerujem da niti Braid nije imao dobru prodaju cim je izasao. Tek kasnije na puputu i bundleovima se popeo do velikog broja prodanih primjeraka.