Da bacim i ja kratki komentar. Završio sam igru neki dan za otprilike 8 do 9 sati i jako sam zadovoljan, mislim da je dužina taman pogođena. Igra je vizualno stvarno lijepa, a priča je odlična s inovativnim prikazom psihičkog oboljenja koji je često uznemirujuće realan.
Obožavam ovakve igre koje mi po završetku još dugo ostanu u glavi i zbog kojih provedem još sate surfajući internetom kako bih otkrio nešto više o izradi igre i usporedio druga tumačenja priče, a to se u posljednje vrijeme jako rijetko događa. Borba mi je baš legla, a po prvim prikazima očekivao sam da će biti nekako "clunky", no Senua je stvarno responzivna, udarci imaju težinu i broj comboa je taman dovoljan za dužinu igre i broj neprijatelja. Također mi se sviđa kako su Senuinim unutarnjim glasovima izbjegli potencijalnu frustraciju koju su, zbog blizine kamere, mogli prouzročiti udarci neprijatelja s leđa i to djeluje stvarno dobro te pridodaje imerziji, kao i izostanak HUD-a. Sondtrack je jako dobar, atmosferičan, a slušalice su obavezne. Gotovo sat vremena sam potrošio na kraju jer nisam htio "napredovati" koliko mi se svidjela pjesma u zadnjoj borbi: https://www.youtube.com/watch?v=FeNF2aB_FGU
Brzo sam shvatio što bih trebao napraviti da napredujem, ali mislio sam da ću uspjeti otključati neki alternativni završetak ako budem dovoljno uporan, a k tome sam se osjećao prilično "badass" odolijevajući valovima demona što duže.
Na kraju, nije teško za zaključiti da se radi o odličnoj i emocionalnoj igri ozbiljne, možda čak i riskantne, tematike koja ipak nije za svakoga. Zbog toga se nadam da će igra biti dovoljno financijski uspješna kako bismo u budućnosti mogli očekivati još poneku igru od ovog talentiranog tima.