Da napišem koju nakon 2 sata i dva pređena bossa. Sviđa mi se igra, definitivno se isplatilo kupiti.
Od kud početi. Grafika je predivna i jedna od najljepših na PS4. Moram pohvaliti i fenomenalni zvuk te bi preporučio da se igra sa slušalicama (puno bolji doživljaj). Također atmosfera se može rezati nožem. Ovi glasovi koji non stop nešto pričaju su predobro odrađeni. Baš ti je žao Senue jer vidiš kako se muči sama sa sobom plus sve ostalo šta dolazi sa paklom.
Priča se čini okej. Senua je hrabra ratnica koja planira spasiti dušu svog dečka a za to mora otići u pakao. Igra je poprilično linearna al ima tu i tamo mjesta za malo skrenuti sa puta. Jedino šta s tim možete dobiti je naći rune u kamenu. Svaka ta runa otkriva pozadinu priče Nordijske mitologije i super mi je to jer je zanimljivo.
Zagonetke su okej i nisu teške. Ima zanimljivih a ima i onih koje te znaju naživcirati jer moraš gledati slova al sve u svemu nije pain in the ass.
I za kraj nešto o borbi. Meni se sviđa ali ne mogu reći da je sad odlična ili ful inovativna ili nešto neviđeno. Ima light i heavy strike, dodge, obranu i udarac nogom. Mislim da postoji i counter attack. Također ima mogućnost slow motiona. Skuplja se udaranjem i aktivira se kao fokus. Mač se ne može izvaditi kad ćeš. Protivnici su više manje iste sa nekoliko različitih varijacija. Netko ima mač, netko sjekiru, netko štit i tako to. Ova dva bossa su bila zanimljiva ali nisu me baš pretjerano oborili sa nogu.
Uglavnom igra je drugačija i nije da se tako nešto viđa svaki dan. Dobra mi je i drago mi je da sam podržao Ninja Theory.