Fico Iskreno, ovo mi skroz sjeda. Bas mi se igra nesto s dinosaurima, a par meceva NBA-a nece skoditi prije nego sto zamrzim sve sto je 2K napravio od te fransize.
member Meni je odlično. Trek to Yomi izgleda fora, a NBA je taman sad za nabrijavanje uz playoff i da popuni rupu do starta sljedeće sezone.
danko-b Super, NBA mi se cini ok al igrao sam onaj kaj su vec dali na plus i skuzio da nemam pojima kaj radim, nisam mogao oduzet loptu bez foula. JW bas uzeo nedavno prvi dio al ga jos nisam pokrenuo, a drek to Yomi mi se cini ok.
moschus Trek to Yomi izgleda fora ali samo izgleda, igra je poprilicno losa :/ Odigrao preko GamePass prije par mjeseci
Zero Trek to Yomi će se odigrati svakako. Već dugo nisam pokrenuo nešto u trajnosti nekih 6h, a djeluje baš zanimljivo za koje poslijepodne.
Miro Ocaj Košrka najgluplji sport na planeti, pa dinosauri simulacija ocaj. I za kraj Drek to Yomi super izgleda i jos ga dalo free za box a igra je losa bas losa
Tuhy Već par mjeseci pikiram Jurassic, jedinica mi je bila oke (makar me nije primila ko nekad Operation Genesis). Ide u library, pa na skidanje jednog dana.