Ubacio sam Red Dead Redemption GOTY u svoju Xbox 360 konzolu. Desila mi se cudna stvar nemogu pokrenut ugru ako instaliram game data od igre. Uhvati mu uzasno ludi loading kojem nema kraja. Bez instslacije mi igra radi savrseno. Probao sam brisat, reinstalirat igru nista. Imam Xbox live i vjerovatno najnoviji update. Jel ima tko kakvu ideju sta bi moglo bit?
Ne mogu pokrenut instaliranu igru
6 dana kasnije
uspio sam rijesit problem danas. Imao sam jednu igru koja mi je bila u download limbu. To je Metro: Last Light koji je bio besplatan. Nikad ga nisam uspio skinut i svaki dan bi se pozivao na skidanje i nista na hard disku se pojavljivao ka unknow gsme od 6 GB. Kliknuo sam na system/storage/hdd/games/ Unknown game kliknuo na nju preusmjerilo me na download lokaciji di sam cancelao download vratio se i pobrisao igru. I jos sam pobrisao oko 30 GB igara i malo oslobodio prostora pa sada mogu normalno ulazit u igre. Nisam siguran dali je bas igra koja se zaglavila u download procesu bio uzrok problema mozda je i napunjen HDD iako sam jos imao 80 GB slobodnog prostora.