Prešao sam sinoć Alone in the Dark.
Baš mi je drago da sam dao šansu jer su neke recenzije bile katastrofa. Na kraju sam uživao i više nego šta sam očekivao.
Igrao sam na normal i sa isključenom pomoći za zagonetke iliti old school. Trebalo mi je malo manje od 9h. Trajnost je taman i ne znam ko bi netko mogao iz prve preći za 5h? Prešao sam sa Carnbyem, a sa Emily budem jednom. Neda mi se odmah pošto nema velike razlike.
Glavni aduti igre su atmosfera, zagonetke di se ponekad baš trebaš pomučiti i čitati/gledati masu toga. I grafika je isto jako lijepa. Pogotovo koliko su prostorije detaljne i različite i sve pohvale za to. Lokacije su mi vrlo dobre. Priča je okej ali ništa special. Likovi su isto li la, sasvim okej. Nisu u rangu Silent Hill-a.
Da ne spojlam ali ima dosta tranzicija iz jednog u drugi dio (oni koji su igrali znaju na šta mislim) i baš su to vrhunski odradili.
Najveći minus mi je dizajn beštija i nedostatak istih. U globalu najviše se boriš protiv dvije vrste beštija. Također pucanje i meele combat poprilično loše ali nije da je neigrivo. Postoje dionice di se može šuljati.
Rekao bi 7.5/10 pošto sam fan ovakvih igara. Da je bilo više različitih beštija, da izgledaju opasnije i bolji combat. Bez beda bi dao 9/10.
Vidim da se studio ugasio jer je bila loša prodaja. Šteta ali nadam se da ćemo dobiti novi Alone in the Dark i da je ovo smjer u kojem ide serijal. Da naprave remake četvorke, uf to bi se napio od sreće.
Inače nevjerojatno mi je kako su se horor avnature digle iz mrtvih. I to sve zahvaljujući RE 2 remake rekao bi.