IZDAVAČ: Konami

DEVELOPER: Konami Digital Entertainment

DATUM IZLASKA: 2024.

PLATFORME: PS5, Xbox Series X/S i Steam

Što kažete, kakvog ste dojma?

Ovaj cinematic izgleda odlično, ali nekako sam oprezan nakon što sam vidio nekakve screenshotove koji ne izgledaju baš impresivno. Inače mi je jedna od najdražih igara ikad i igra iz perioda života kad sam najviše uživao u gaming-u pa se stvarno nadam da će ispasti dobro.

• FFA +1

Cinematic je odličan! Ujedno, najbolja stvar koju su prikazali na showcase.
Nadam se da ćemo više informacija dobiti na Summer Game Fest ili na Game Awards.

E, jbg! Nadam se da neće zaje*at po tom pitanju i da će vratiti Davida!

Također, izgleda da Metal Gear Solid: Master Collection dolazi i na ostale platforme a ne samo na PS5

Objava voice actora je ono što se definitivno čeka, al nekako sumnjam da će bit David. Volim Kiefera, al nije to to.

Inače, brutalno jebena najava… instant se naježiš

Tuhy al nekako sumnjam da će bit David.

A zašto bi to pomislio? David je glas Snakea, izgradio je čitavu reputaciju na temelju toga, te je i sam je jedva čekao da ga angažiraju za MGS V. Debelo se razočarao kad je čuo da ga je Kojima odjebao. Mislim da je čak negdje i tvitao prije da bi se rado vratio da posudi glas za MGS ako ga iz Konamija pozovu.

Jesam pogodio platforme, dolazi na PS5, XSX i PC?

Konami radi remake… ajoj. Ne kužim ovu logiku, izbacit ćemo portove ostalih igara ali za Snake Eater eto remake. Rađe bih volio vidjet jedinicu remakeanu.

member Rađe bih volio vidjet jedinicu remakeanu.

Ako prodaja bude dobra vidjet ćeš.

Konami…samo boze pomozi nasta ce ovo liciti.

Iskreno, odavno su me obisle stealth igre i iako mi je MGS3 bio religija nekada, bas ne osjecam nista nakon ove najave, osim sto se pitam koja nam je sljedeca igra iz kasnih 90ih do mid 2010s koju ce milkarosi ici milkati.

Ovi remasteri su kul jer ne moras vise posjedovati ps2/ps3 ili xbox360 fizičku kopiju ako ih želis igrati, ali remake, mnjeh.

Edit. Navodno citam da su ovo zapravo portovi samo i da ce biti vanilla verzije 2 i 3 sto znaci nema onih subsistence dodataka, ukljucujuci i free 3d kamera u mgs3. Jesu oni zaboravili na Bluepointove remastere?! E moj Konami, bas ste ono najgore sto gaming dns predstavlja!

maverick Ovi remasteri su kul jer ne moras vise posjedovati ps2/ps3 ili xbox360 fizičku kopiju ako ih želis igrati, ali remake, mnjeh.

Neki pljuju po remasterima i žele remake-ove, neki obrnuto.. ne mogu nikako svi biti zadovoljni.

Brijac da ti budem iskren, ne trebam ni jedne, ali svakako vjerujem da Rimejkovi iziskuju puno vise vremena od remastera i definitivno bih volio da se to isto vrijeme, trud i radna snaga trose na nove ideje, a ne ovu reciklazu koja je postala standard u gaming i movie industriji.

Nadalje moram li ponoviti da se ovdje radi o Konamiju?!

Kaj taj Konami opće traži u gamingu?

Kaj ne rade oni kockarske mašine i Jugio karte?

A moguće. Remaster trilogija bi trebala doći odjednom u paketu.

Tuhy kifer imao valjda 5 rečenica u jebenoj igri, pas mater beskorisnim celebrityima iz holllywooda.

Heyter je Solid Snake, isto kak je Kevin Conroy Batman