MjeseÄna doza updatea za igru koju samo ja igram š. Makar, u zadnje vrijeme ne tolko Äesto ko prije. Glavni razlog je Å”to su krenuli ponavljat sezone. Ova zadnja sezona je ista ko i prva, niÅ”ta novo, isti skinovi za nagrade, niÅ”ta u Shrineu⦠jako razoÄaravajuÄe. Nemam motivacije za igrat i nemam niÅ”ta novo za otkljuÄat, osim nekog osobnog prestiža da u onlineu doÄem do God ranka.
Dosta se pljuje po Warner Brosu unazad 2-3 mjeseca. Ljudi pizde na previsoku cijenu (pokazalo se osrednje) Khaos Reign ekspanzije s Äim se slažem. Pizde i na pojedinaÄnu cijenu novih likova, pizde na prebrzo ponavljanje / recikliranje sezone, pizde na cijene premium skinova u shopu, pizde na ÄuÅ”pajz od multiverse priÄe, a najviÅ”e se pizdi Å”to Äe vjerojatno otkazat Kombat Pack 3 i nove likove.
T-1000 je zadnji lik koji dolazi u Kombat Packu 2 i ako nakon toga prestanu podržavat igru i stvarno otkažu daljnji support za igru u vidu novih likova / dodataka, bit Äe to premali "životni vijek" za ovaj nastavak.
Prodaja Khaos Reigna je bila loÅ”a i Äini se da glaveÅ”ine žele na neku novu igru.
RazoÄaravajuÄe ako se tako na kraju odigra jer ja i dalje ostajem pri Ävrstom miÅ”ljenju da je sam fight odliÄan i da je Kameo sustav fenomenalan i jako potiÄe raznovrsnost i koliÄinu moguÄih comboa. I dalje sam zadovoljan igrom te je guÅ”t igrat (osim kad gubim š).
Danas je izaÅ”al trailer za Conana koji dolazi u igru sljedeÄi tjedan. Dosta zanimljivo izgleda, sa moguÄnoÅ”Äu deflecta ranged napada i oživljavanjanjem (?!?). Dosad mi je od novih likova najviÅ”e sjeo Takeda, al opÄenito rijetko igram sa njima. Reptile je i dalje neprikosnoveni broj 1.