TITANXIS
Rusiji je trebalo dozvoliti, rat između 2 države nema kaj priječiti pesmu.
Ne ratuje Rusija protiv svijeta. Izrael kontinuirano dela genocid na muslimanima. To je drugo.
I sad su pokazali dvostruke standarde samim time da dozvole Izrael a Rusiju i dalje bojkotiraju. Jednu od najbitnijih država svijeta čiji nas rad napaja i grije zimom.
Ako se 2 susjeda zakače ti nebuš ni s jednim pričao?
Znam dosta rusa kao i ukrajinaca, ljudi ko svako, nisu nikakva čudovišta koja te žele pojesti. Nisu ni za rat općenito, većina ih je draftana jer je tam vojni rok obavezan a nek pobjegneš zaboravi na povratak jer ti je to smrtna kazna, ak bežiš moraš uzeti cijelu familiju.
Tak da nametati restrikcije muzikašima i narodu Rusije jeste besmisleno.
A ka se Francuza tiče, imao je kulturnu pjesmu, nikako nije za posrat se kako spominje @wooddiebone
Mislim na Eurovisionu i ovdje se priča o nekoj kulturi, slobodi, umjetnosti dok se istovremeno radi protiv.
Objektivno Izrael nema kaj tražiti, znamo. Sam nek se drže riječi i stvarno žive tu slobodu umjesto ovog falsificiranog igrokaza ovi organizatori Eurovisiona.
Pobjednik, ono Nemo je mogao poslati poruku na kraju. Izraelu, Rusiji i cijelom svijetu.
Ne, ono je cijelo vrijeme pričalo o svojim osobnim problemima i cijeli svemir bi se morao vrtiti oko njega.