Pozdrav, do sada nisam imao problema kod dodavanja novčanih sredstava u svoj novčanik na PSN networku. Prijavio sam svoju kreditnu karticu i sa nje bi bio skinut željeni iznos. Jučer pokušavam dodati kune i odbije me kaže mi da su podaci sa kartice neispravni. Tako sam pokušao tri puta i uvijek isto. Na internet bankarstvu vidim da mi je skinuta 3*1 kuna sa playstaion networka. Nazvao sam svoju banku i operater mi je rekao da je sa karticom sve u redu da je vjerojatno problem u njihovom POS uređaju. Imate li Vi iste probleme? Možemo li mi dodati svoja sredstva na račun preko Paypala kao Amerikanci?
Hvala

Skinulo ti je 3 puta po jednu kunu?
Bugovit je PSN. Uredno sam kupovao preko PCa, PS4, Vite, Appa na telefonu.
Onda pocelo zajebavati. Nece mi vise preko PCa. Pa vise nece automatski naplatiti, nego prvo moram dodati novce u wallet, pa onda kupiti. Pa nece preko PS4, preko Vite hoce.
Nisam micao karticu, jer me strah kad pobrisem karticu, da mi nece dati da je prijavi ponovno.

Jedini savjet koji ti mogu dati, je da probas preko nekog drugog uredaja. PC/PS4/PSNApp i sl.

Nazalost nema nekog rijesenja. Vec smo naveliko pricali o tom problemu i nismo nasli neko univerzalno rijesenje. Eventualno pricekat pa probat za par dana...

A u medjuvremenu nabavljati bonove ili preko paysafe kartice (koja ima i prilicnu proviziju, oko 30ak kuna cini mi se).

Hvala Vam na odgovorima. Uplata u novčanik vršena je preko PC-a. Počekat ću par dana pa ću opet. Usput kako dodati sredstva u novčanik preko paysafe carda. Koristim EU/HR Psn
Hvala od srca na pomoći

Ja nisam nikad probao, ali vjerojatno se dodaje kao i preko svake druge kartice.

Ako ti piše da su podaci s kartice netočni obriši sve podatke i probaj za par dana.
Imaju neke blokade na PSNu što se tih kartica tiče, ne znam točno koja je shema, ali ja sam morao izbrisat podatke i čekat da prođu dva tjedna i onda je sve radilo kao i prije. A počelo je zajebavat samo odjednom i bez razloga  :)