Ja još nisam pogledao film, ali uz to što me film zanima, ova recenzija me dodatno zainteresirala.: ) Za razliku od Birdmana koji se spominje u tekstu, ovo mi djeluje tematikom mnogo zanimljivijim. Pogotovo kad se spominje odlična režija u surovoj divljini i ponekad dojam kao da se radi o dokumentarcu, a ne igranom filmu.

Slažem se sa cijelom recenzijom. Veliki sam ljubitelj ovakvog načina snimanja i općenito manjka generičnosti, a viška umjetnosti u filmovima.

Bas sam malo cito na imdbu, kazu da su snjimali samo po danjem svijetlu, nekih 4,5 sati na dan. Nije bilo ikakve upotrebe umjetnog svijetla ili green screena.

"If we ended up in greenscreen with coffee and everybody having a good time, everybody will be happy, but most likely the film would be a piece of shit."

In July 2015, it was reported that the film's budget had ballooned from the original $60 million to $95 million, and by the time production wrapped it had reached $135 million.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Vrlo dobar film iako sam si  kroz trailere spoilao cijelu radnju.Današnji traileri prikažu skraćenu radnju filma u 3 min.Bez obzira na to,film je od pocetka predvidljiv i jednostavan.Najviše mi se svidio lik koji igra Tom Hardy dok su ostali više manje jednodimenzionalni.Di Caprio opet briljira,nema uloge koju ovaj čovjek ne može vrhunski odraditi.Fim je prepun spektakularnih prizora prirode i odlično obuhvaća atmosferu  tog vremena.Soundtrack je prva liga,uvjerite se i sami preko YT.
Ipak,zbog predugačkog trajanja i razvučenih scena ne bih ponovno gledao,ali ću svakako pamtiti film kao jedan od boljih.