Izašle su prve recenzije za Star Wars Jedi: Survivor. Bolji je od Fallen Ordera, ali ima tehničkih problema
Ha ha
- Uređivano
wooddiebone Budi mi nostalgiju na vrijeme kad sam igrao igre na kompu ispod minimum requirementsa.
Sada si me sjetio dok je izašao Doom 3 pa sam ga igrao valjda u 15 FPS-a
Inače, ovo što što vidim, Respawn i EA su pustili na tržište u slučaju PC verzije proizvod koji jednostavno ne radi kako treba. Ovo je ove godine više ne znam koji užasan PC port. Kao da se vraćamo u doba dok se govorilo da je PC gaming mrtav i neisplativ.
- Uređivano
Deadwalker i GTA3 isto tako po 10 do 15 fpsa, teleport dok vozis auto, ali nije smetalo
Nije loadalo teksture poda i svejedno trza.
Star Wars: FPS Survivor.
Covjek samostalno fixao igru za 4000 rtx grafe. Jos ima posla, ali bi moglo raditi. Bitno da je jako, jako, jako tesko razviti igru za 900+ kombinacija Drzite se Nvidie devsici, bjezite od AMDa
Koja šteta.
PS5 verzija očito radi najbolje, ali ni to nije bajno.
Performance mode krene u relativno stabilnih 60 fpsa, ali što dulje igraš to se više približava Fidelity modeu i kad nakon dva dana igranja po par sati bez gašenja konzole ugasiš Performance mode, uopće se ne kuži razlika.
Ja znan baciti oko na recenzije preko xboxa tamo pisu ljudi koji su kupili igru bome dosta je nezadovoljnih. Ceka se vece snizenje za probati
Deadwalker Ovo je ove godine više ne znam koji užasan PC port. Kao da se vraćamo u doba dok se govorilo da je PC gaming mrtav i neisplativ.
Već šesta loše optimizirana igra koja je izašla ove godine.
Solid improvement for me - on a 4090 - in the first world, parts where I was getting 45-55FPS now getting 65-80FPS (max graphics / RT off / FSR2 Quality mode)
Feels like way less stuttering too
New patch dropped. I'm finally getting the kind of performance I deserve for my hardware investment.
Performance has gone way up for me. I've gone from 40FPS on Medium 1080p to mostly-stable 60fps on High 1080p
Okej gainovi, znači za stabilnih 60 fpsa na 1080p ipak treba nešto jače od 4090. Vrijeme je za započeti štednju, he he.
Koji retaj baci €1500-2000 na 4090 i onda igra na monitoru od 500 kuna. Iskorištenost grafičke ~30%.
Performanse procesora, a ovo je takav graf, se rade na što nižoj rezoluciji kako bi se maknula mogućnost uskog grla od strane grafičke kartice. Ne znači da se on u stvari igra na toj rezoluciji