Zamolio bi sve članove FFA foruma da otvore spam pretince svojih mail accounta, te sve mailove (privatne poruke, newslettere) pristigle od FFA označe kao da nisu spam! Za sad sam siguran da nas gMail svrštava pod SPAM. Što nas više to napravi prije će nas google filteri svrstati među provjerene sajtove :)Isto tako bi zamolio da kad to napravite da javite ovdje, čisto zbog moje osobne znatiželje - da spoznam preciznije kako njihovi filteri reagiraju...
Ja sam imao samo 4 spam poruke, i to su sve iz privatnih poruka.Sve sam označio kao not spam...Živjeli !!!
Hm... ja s tim nesem imal problema još otkad sem dobil prvi PM ofdi i na gmailu mi je na primaryu stalno.
Pa da, prije mi javljalo stalno na mail i odjednom vise ne....Evo odspamao hrpu poruka u spam folderu,sada bi trebalo fercerat normalno! Sent from my GT-N7100
i ja sam isto napravio
Obavljeno odmah nakon prve obavijesti o novom PM na FFA :)
Ekipa, napokon sam napravio da mailovi s FFA (obavijesti, PM-ovi) stizu s FFA mail adrese (info@fair-for-all.com), a ne preko moje osobne mail adrese. Tako da ce sad opet trebati pomoci, oznacavanjem novoprostiglih mailova s NOT SPAM. Zahvaljujem :)
Evo ja sam danas isto označio da nije neželjena pošta ....
Također napravio izmjenu.
Meni za sada nikakav spam nije došao?!?
Ni meniSent from my iPhone using Tapatalk
Meni isto nista doslo...
To je onda u redu, ako vam FFA mailovi ne idu automatski u spam..