One koje zanima sport, vjerojatno znaju za projekt od @blade i ekipe. Ofenziva su društvene mreže (Facebook i Instagram) i Youtube Podcast, a od nedavno (uz pomoć i podršku FFA) i sportski web portal (ofenziva.ffa.hr). Nakon mjesec dana postojanja već bilježe sjajne rezultate čitanosti, a tek su krenuli.

Od ovog vikenda, Ofenziva je zaživjela i kao forum. S ovim dijeli sadržaj, ali kao što će forum-ofenziva.ffa.hr biti orijentiran primarno na sport i sportske teme, tako će i FFA forum zauvijek ostati orijentiran primarno igrama i gaming diskusijama. S Ofenzive su po defaultu maknute (skrivene) gaming teme, a s FFA sportske teme. Međutim, već ste vidjeli, nakon promjene, kada se prvi put ulogirate na forum, imate izbor odabrati što pratiti na "svojem" forumu.

Izbor uvijek možete promijeniti u zaglavlju početne stranice. Vi koji ste to već učinili kroz vikend, kliknite još jednom i revidirajte, jer je izbor doživio neke promjene.

Ideja je da će se djelovanje obje strane svesti na sudjelovanje samo u sportskim i/ili samo u gaming temama, a "spojit" će se u filmovima i serijama, tehnikalijama i offtopic diskusijama.

Ako primijetite nešto čudno ili imate prijedloge i zamjerke po ovom pitanju, komentirajte ispod.

Ako nekog zanimaju tehnički detalji, ukratko, oba foruma dijele iste tablice baze i veliku većinu strukture datoteka, Nginx je konfiguriran kao reverse proxy koji u response ubacuje što treba da Ofenziva bude drugačija, a "SEO bodovi" idu FFA za gaming i sve ostale diskusije te Ofenzivi za sportske sa skriptom koja, ovisno o tagovima, usmjerava canonical tag prema drugom forumu.

Super osmišljeno, meni osobno jedina zamjerka je što opcija tog filtera uvijek stoji u zaglavlju iako će nas masa vjerojatno koristiti jednom i tko zna kad još. Ne izgleda strašno no da bi došao do profila moraš dodatan korak napraviti time što klikneš na strelicu. Moja preporuka ako je moguće jest da se to makne u postavke profila gdje bi imalo više smisla, naravno ako je moguće jel.

Edit: pričam o mobilnom sučelju.

Stoji oboje i vjerojatno ću premjestit negdje bolje. Negdje na početnoj, ali bit će diskretnije.

A glavni meni će se pozicionirat negdje u donji meni (gdje sad već imaš direktno postavke profila)

Jel' može FFA ikona ostati uvijek na vrhu, lijevo od Chat i Portal? Inače je gore na vrhu, ali kad se scrolla nestane.

Ovako za main screen moram na onu malecku strelicu skroz na vrhu. Pričam o desktop verziji.

Nedostaje ti ona kućica za koju nemam pojma zašto sam je maknuo. Vratit ću je.

Fenix

Na ovo on misli, nestane kad scrollaš, ali ja bi volio i kućicu nazad ako je moguće.

Brijac znam, ali uvijek je bilo da logo nestane kako bi dobio na prostoru nakon skrola. Kućica je ranije bila dovoljna

Fenix

U tom slučaju, što se mene tiče, kućica bi bila dovoljna.

Može i kućica, naravno, samo da ima neka lako dostupna homescreen opcija.

Fenix

Kad smo već kod fixeva, možeš li popraviti typo za notifikaciju za privatnu poruku, piše pirvatna umjesto privatna.

To si mi prigovorio još prije 2 godine, što nebi ostalo još toliko

EDIT: Popravljeno

Čuj prigovorio, predložio 😆

Edit: kućica trenutno ne vodi na homepage.

@Fenix

Privatne poruke se više ne vide na naslovnoj među temama na forumu?

Brijac nisam ni primijetio, hvala, popravit cu

9 mjeseci kasnije

Nažalost, fuzija Ofenzive s forumom nije zaživjela, komentara nije bilo, pa smo odlučili maknuti klasične komentare i zamijeniti ih s fejs komentarima, što znači da se tekstovi više neće automatski objavljivat na forumu.

Ofenzivu i dalje možete pratiti na:
          https://ofenziva.ffa.hr/