Deadwalker Vidio ovu temu oko Dying Lighta pa me zanima koliko stvarno koristite taj servis ili samo dodajete besplatne igre? Također, jeste li do sada kupili kakvu igru na EGS-u? Ja sam recimo kupio do sada par igara i odigrao Metro Exodus + povremeno Fortnite.
chono Jedino ugrabio Exodus, jer nisam htio cekati. Nakon toga opet ga ugrabio na Steamu. EGS ne koristim uopce, niti namjeravam. Steam mi je je primarna i jedina platforma. Iznimka ce biti D4, ali me ne zanima battlenet niti malo.
Fenix Isto samo trpam besplatne igre, a nikad ništa kupio na njemu. Doduše, slabo kupujem i na Steamu. Većinom stvari koje me zanimaju imaju na GOG, pa uzmem tamo
Zero Više ni ne skupljam, osim ako nije nešto što bih možda i želio odigrati (što već dugo nije slučaj). Dovoljno mi je ono što uzmem na PS5 i što dođe na PS+. Ima nekih igara koje želim igrati na PC-u, ali nekako mi je sveukupno opala želja za igranjem na toj platformi uz ionako nikad dovoljno slobodnog vremena za sve, makar si kontam da ću vjerojatno zbog Starfielda slagati novi komp. Ako to flopne, onda ne znam….: p
yakuza_stinger Nijednu. Ne pada mi napamet hordat. Niti imam EGS acc. Sve što me interesira ću uglavnom kupit na Steamu ili eventualno GOG-u.
Sterlok Uzimam besplatne, kupujem i igram na epicu kao i na steamu, eaplayu, gogu, uplayu, rockstar i battle netu. Uzimam tam gdje je najjeftinije, živjela konkurencija.
prayer Kupio sam THPS 1 i 2 Remake i Borderlands 3 kad je izašao pošto je bila EGS ekskluziva. Ako se ne varam i Control sam kupio pošto ga nije bilo na Steam kapom neke Ubisoft igre koje se mogu pokrenuti na kraju preko Uplay-a kako ispada. Prije sam znao čajni skupljati ali davno nisam upalio EGS. Gledam si kupiti Steam Deck i on može te EGS igre ukomponirati u svoje sučelje tako da ću vjerojatno neke igre čak i sada igrati.
TITANXIS Ja sam onda sakupljač free igara ali samo onih koje su mi extra dobre i jednom ću ih igrat kad zbildam novi komp. Nisam nikad ništa kupio ni na jednom gaming servisu ni za komp ni za konzole. Baš sam neki škrtica, šmrc!