Pa ne moraš odmah ić ponovo igrat, ovako po tvojem tekstu izgleda da su ti bitniji trofeji nego sama igra. U tom slučaju bolje da si potrošio tih 85 sati na nešto u čemu uživaš.
FFVII bi kad tad odigrao...na PS1, gdje je prvobitno i izašao. Razlog...jer sam FF fan i želim odigrati igru, pošto ju nikad nisam. Razlog zašto sam je odigrao baš na PS4, a ne na PS1 su trofeji. Nisam odigrao igru samo zbog trofeja. Odigrao sam ju na PS4 samo zbog trofeja. Da nikad nije izašla na PS4, odigrao bi ju kad tad na PS1. Dakle nisu trofeji jedini razlog igranja, već razlog zašto sam ubrzao odluku o prelasku igre.
Chaky
Koristio sam dosta x3 cheat, čisto da ubrzam malo vrijeme u borbama kada sam grindao materije u Northern Crateru i putovanja po mapama te no encounters cheat na nekim mjestima, kada mi se fkt žurilo. Mogu reći da je cca 10% igre igrano sa jednim od ta dva cheata. God mod nisam koristio, jer ubija svaku draž igranja FF, nije to Tales da je zdravlje regenerirano nakon svake borbe. Igru sam mogao završiti i za 25h kraće, ali sam išao na neku vrstu savršenog prelaska, gdje sam obavio/skupio skoro sve. Od summon materija nisam jedino Alexandra pokupio, jer me onaj Glacier ubio u pojam koliko je mutav, sva ultimate oružja sam skupio, sve likove, većinu materija, dakle odigrao sam cca 98% svega što se moglo odigrati.