E to će se sa gustom igrat.

3 mjeseci kasnije

Jos malo i blizi se datum izlaska
A o ovoj igri, mrtvilo na forumu.

https://www.youtube.com/watch?v=oSTxSNOjmBA

Zvuk i grafika su deff. bolji na pCars-u, ali, kazu, sve ostalo ide na ruku As.Corsi

Komentiras na vijest iz prvog mjeseca a ne na forum topic.
Ako hoces pokrenut raspravu komentiraj tamo.

iGameR - eto kolega Vajp objasnio. Ovo ti je portal tema, a ne forumska.. Osim toga dovoljno je rečenicu završiti sa interpunkcijskim znakom, a ne konstantno smajlicem.. Samo moja osobna primjedba, ništa drugo.

Eh, nisam ni skontao da komentari nisu povezani sa Forumom, malo glupo, nije li?

Sem Multilatform dijela, nisam nasao nista drugo.

Daleko od toga da sam nepismen, no smajliji su stvar navike jbg

O cem pricas? Sta hoces da se komentar na vijest automatski posta i u temi od igre?

Igra ima topic u multiplatform dijelu jer je multiplatform naslov, sto bi drugo trebao naci?

iGameR Opet nisi shvatio.. Ovo je integracija portala sa forumom. Znači ovo nije forumska tema, već članak na portalu, a komentiranjem ovog članka putem foruma (kako ti sada radiš), komentari se prikazuju na portalu. Treba samo malo razmislit ili pitat prije nekih besmislenih prijedloga i kritiziranja.

Da znas sta pricam, shvatio bi od kolikog je znacaja za bolju poziciju na Googlu, da ispod vijesti idu komenatri vezani za istu igru, ovako ispod vecine vijesti dobija 1 ili 2 komentara, a kucanjem u googlu Fair For All pod rezultate izbacuje ovo:
https://fareforall.org
Cool, zar ne?

Ti posjecujes ovaj stajt redovno i naravno da ce to Google zapamtit i ovaj rezultat ti izbacivat pod br.1, isto tako vjerujem da ovaj sajt ne postoji samo za jednu skupinu ljudi, ispratio sam 10ak sajtova sa sve forumima u proprast. Zelite i vi isto, ili?

Ti se trudiš pravit blesav ili je to prirodno? Komentari ispod članaka postoje, mogućnost komentiranja putem foruma je implementirana, a forum postoji kao zasebna zajednica što je praksa na svim današnjim portalima, nevezano uz tematiku. SEO ranking je povezan na sasvim drugačiji način, a trenutno nemamo toliko love za svoju domenu, pa se trudimo putem ažurnosti, tagovima i keywordovima napravit što bolji plasman. Još smo na početku, put je trnovit.

Nisi mi odgovorio na pitanje, kako to treba raditi po tebi?
Vijest svaka ima komentare koji idu odmah ispod te vijesti, a odmah se automatski otvara i tema na forumu kako bi lakse komentirao kroz forum na clanak i taj komentar se odmah vidi ispod clanka.. Sto ti ne valja?

I konkurencija vam je jaka, poprilicno, svaki moj pokusaja pomoci naleti na znak STOP.
Izgleda se tacno trudim postat blesavim, no vise necu, obecajem.
Forum je mjesto, koje treba da sluzi, izmedju ostalog, kao i mjesto razmjene znanja!

iGameR Pa ajde, napiši konretan tehnički prijedlog. Razmijenimo znanje, koje inače trenutno razmjenjuješ javno na portalu u članku o Assetto Corsi, a ne na forumu.
Evo javno te pozivam daj konkretan prijedlog. Ova guglanja i usputna čitanja pojmova me ne tangiraju previše. Napiši nešto konkretno. Kako poboljšati SEO ranking, kako povezati direktno forumski topic sa portal člankom i kako će to pomoći u rangiranju u pretraživaču? Znači konkretan tehnički opis problema i rješenja.

Sve što si dosad napisao su okvirne stvari i stvari koje već postoje ovdje, ali tvojom previdnošću si ih zanemario i dao prijedloge na krivim mjestima, za krive elemente i one koji već od početka stoje.

Ne zelim, zasto bih?
Posto vidim da imas mu*a, imas 3000 postova i mislis da si neko, ili nesto. Zalim te!!!
TRAJNI BAN ZELIM!!!
UZIVO, ZA NAZIVANJE MENE BLESAVIM BI ZAVRSIO NA HIRURGIJI! POZDRAV SVIMA

PS: Pravi moderator bi izmjestio moj post na pravo mjesto i na kulturan nacin nastavio raspravu tamo.
Garantujem, da duze od 3-4 godine, ovo sve skupa nece izdrzat, jer imate totalno pogresan pristup! Sretno

Evo demonstraciju, procitaj si postove u clanku starom 4 mjeseca, posto vidim da nemaš bas znanja o cemu pises:

http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/999-assetto-corsa-stize-na-konzole

Znaci sad, kada treba nesto konkretno predloziti, tehnicki napisati, ti izlazis iz rasprave sa uvredama i malogradanskim napadom. Odlicno! Samo dokazujes koliko uporiste imaju tvoji "prijedlozi" za sve stvari koje si predlagao, a vec su implementirane.

Da mozda nema veze sto primjerice HCL, Reboot, Goodgame kod nas imaju .hr, a mi imamo .com? Onako mozda?

Ako želiš raspravljati o dotičnoj igri sa kolegama koji vole utrke evo link za odgovarajući topic:

http://www.fair-for-all.com/forum/index.php?topic=1498.0

Funkcija moderatora nikako nije bez razloga premještati postove drugih ljudi u temu na forumu zato što bi primjerice Assetto Corsa trebala sadržavati raspravu o tehničkim elementima portala i foruma. Imaš čak i obavijesti i prijedlozi topic, pa tamo možeš predlagat sve što misliš da treba oko portala.

Nemas pojma sta pricas.. Dva put te fino pitam jer ti zelim objasnit no nikakv odgovor a glavno da pozivas na razmjenu znanja u komentarima na clanak star skoro 5 mj. Jesi li uopce otvorio portal i vidio kako izgleda setup komentara-clanak-forum.

Glavno da moras dramu radit i trazit ban, sto mi je ultra smijesno kad to vidim, i jos izigravas frajera sa hirurgijom.

Svasta.

Internet frajeri... 

Inače za sve prijedloge može se komentirati ovdje: http://www.fair-for-all.com/forum/index.php?topic=843.405

Ne treba zatrpavati ovaj članak, jer je u potpunosti offtopic, tako da sve buduće postove nevezane za Assetto ću morat brisati ili premještati.

Ja nikog nazvao Blesavim (Budalom) nisam.
Ako sam pogrijesio i time prekrsio (nepisano) pravilo ovog foruma, napise se opomena i post prebaci u odg temu!

Obecao sam da necu, ja se obecanja drzim.
Ali, nesto cu ipak dodati, cisto da ne mislis da izbjegavam raspravu.
Kazes clanak 5 mjeseci star, sta to treba da znaci?
Da taj clank treba da bude zaboravljen, mrtav ili sta?
Eto vam prve stvari oko koje treba da se poigrate. Ne postoji star clanak, ne postoji nov clanak. Postoji samo clanak koji se vidi i koji se ne vidi!
Naravno da ima veze .hr, ali pitas li se koliko?
No sta je veci problem, to sto nemate .hr ili to sto imate FairForAll ime koje koristi jos 2000 domena?

To sto cekate bolje dane da bi doplatili hr vam je ogromna greska, neko ce, iz ciste zezancije to da napravi prije vas i zezne vas na duze staze!

Imas temu sa prijedlozima, tamo mozes pisati takve stvari. Clanak nije nestao, svi clanci su ovdje, ali ovaj je zaista napisan prije 4 mjeseca. Znaci opet pises da se poigramo s necim sto vec imamo. Ako ces donirat lovu, moze, i to prihvacamo.

Procitaj jos 2 puta post ako treba, prije nego ga obrises, da probas dokucit to sto sam napisao, poprilicno jasno ovaj put!

Za BAN sam zamolio, zelim ga i dalje! Jer sam s ovim postom zvanicno zavrsio na ovom forumu!

PS: 20 Sijecanj 2016, znam procitat kad je clanak objavljen.