Succession zadnja sezona za sad top review-ovi. Jedva čekam početi gledati.

Brijac odvojio u posebnu temu.

Dvoumim se gledati epizodu po epizodu ili čekati kraj sezone. Bilo mi je gušt komentirat BCS i TLOU iz epizode u epizodu, ako vas ima još, odlučim se na ovo prvo.

Stvarno top serija, meni osobno u rangu s najvećima. Ne vidim da se nazire nešto tog ranga

Ja skinuo prvu, ali navika san sve odma pogledati a ne cekati epizodu po epizodu.

Brijac

Vidis u svakoj sezoni mi krene brutalno onda mi bude malo praznog hoda u sredini i onda razvale sa krajem. Nadan se da ce sad biti bez praznog hoda

16 dana kasnije

Pogledale su se prve tri epizode. I dalje jedna od najboljih serija svih vremena i, ako ovako nastavi do kraja sezone, još jedan nevjerojatan uspjeh HBO-a koji stoji rame uz rame s njihovim legendarnim uratcima.

Fico

Ali treca je brutalna iskreno i iznenadila me sad cekanje na cetvrtu

10 dana kasnije

Evo zbog vaših komentara sam ju počeo gledat, već prvu sezonu riješio, brutalna mi je

21 dana kasnije

Napokon krenuo gledati. Pogledao prvu epizodu i već vidim kako će dobro ovo biti. Jedva čekam dalje.

7 dana kasnije

Kakva je posljednja sezona? Vidim da je u nedjelju finale, stignem pogledat sve do onda

Isto ko i prošle, više nego dobra. Neke nove dinamike, ali u suštini sve po starom ako gledamo količinu bijednog spletkarenja 😃

Ja stao sa gledanjem dosle puste igre pa kad izadu sve epizode pogledati cu u komadu.

Fenix Kakva je posljednja sezona? Vidim da je u nedjelju finale, stignem pogledat sve do onda

Po ocjenama epizoda najbolja, ali nisam još stigao do zadnje sezone pa ne mogu neki svoj dojam ostaviti.

Treća epizoda je nešto najbolje što sam ikad pogledao na TV-u

Ovo je vjerojatno jedna od najboljih serija ikad napravljenih, od glumacke postove do scenarija, jednostavno savrsenstvo od serije.

Logan Roy najbolji negativac ikad, frajer je olicenje beskrupuloznog manipulativnog pohlepnog megalomana. Brian Cox je jebeno cudo.

4 dana kasnije

Jos cetiri epizode i gotov sam. Nisam nazalost stigao popratiti seriju od trece epizode pa nadalje pa se sada nadoknaduje. Gledam i uzivam u tome da znam da je rijec o necem jako, jako posebnom.

15 dana kasnije

Pogledao konačno kraj. Finale mi je mlako i nije TOP epizoda, ali ništa nisu ujebali, baš je završilo sve kako je trebalo. U skladu s karakterima, svi su odigrali tipično za sebe. Ona igra u kuhinji mi je bila vrh. I kadrovi s Kendallom na kraju.

Najgore je što bi ja još. Neki spinoff, bilo što.

19 dana kasnije

Meni ipak razočarenje, ne kraj nego serija općenito. Mislim dobra je, ali nikako ne zaslužuje 8.9 na imdb. Na kraju se sve svodi na to “it should be me”, svaku sezonu, svaku jebenu epizodu su to ovi govorili i sve se vrtilo oko toga.