Succession zadnja sezona za sad top review-ovi. Jedva čekam početi gledati.
Succession
Čeka se cijela da se samelje to kako spada.
Pogledale su se prve tri epizode. I dalje jedna od najboljih serija svih vremena i, ako ovako nastavi do kraja sezone, još jedan nevjerojatan uspjeh HBO-a koji stoji rame uz rame s njihovim legendarnim uratcima.
Evo zbog vaših komentara sam ju počeo gledat, već prvu sezonu riješio, brutalna mi je
Napokon krenuo gledati. Pogledao prvu epizodu i već vidim kako će dobro ovo biti. Jedva čekam dalje.
Kakva je posljednja sezona? Vidim da je u nedjelju finale, stignem pogledat sve do onda
Isto ko i prošle, više nego dobra. Neke nove dinamike, ali u suštini sve po starom ako gledamo količinu bijednog spletkarenja
Ja stao sa gledanjem dosle puste igre pa kad izadu sve epizode pogledati cu u komadu.
Treća epizoda je nešto najbolje što sam ikad pogledao na TV-u
Ovo je vjerojatno jedna od najboljih serija ikad napravljenih, od glumacke postove do scenarija, jednostavno savrsenstvo od serije.
Logan Roy najbolji negativac ikad, frajer je olicenje beskrupuloznog manipulativnog pohlepnog megalomana. Brian Cox je jebeno cudo.
Jos cetiri epizode i gotov sam. Nisam nazalost stigao popratiti seriju od trece epizode pa nadalje pa se sada nadoknaduje. Gledam i uzivam u tome da znam da je rijec o necem jako, jako posebnom.
Pogledao konačno kraj. Finale mi je mlako i nije TOP epizoda, ali ništa nisu ujebali, baš je završilo sve kako je trebalo. U skladu s karakterima, svi su odigrali tipično za sebe. Ona igra u kuhinji mi je bila vrh. I kadrovi s Kendallom na kraju.
Najgore je što bi ja još. Neki spinoff, bilo što.
Meni ipak razočarenje, ne kraj nego serija općenito. Mislim dobra je, ali nikako ne zaslužuje 8.9 na imdb. Na kraju se sve svodi na to “it should be me”, svaku sezonu, svaku jebenu epizodu su to ovi govorili i sve se vrtilo oko toga.