• Ofenziva
  • Teško razočarenje. Hrvatskoj je Wales u 93. minuti ukrao bod na Poljudu

Pročitaj na portalu
Članak

Teško razočarenje. Hrvatskoj je Wales u 93. minuti ukrao bod na Poljudu

Pred ispunjenim Poljudom Hrvatska je otvorila kvalifikacijski ciklus za EURO 2024. neriješenim rezultatom protiv Walesa. Hrvatska je bila bolji protivnik kroz susret te je povela golom Andreja Kramarića u 28. minuti, ali je Wales golom igrača engleskog trećeligaša Ipswich Towna, Nathana Broadheada, u 93. minuti ukrao bod. Wales je odigrao onako kako se od njih i očekivalo, a Hrvatska može žaliti za brojnim propuštenim prilikama.

Možda se trgu do Turske u utorak.

Splet okolnosti je doveo do toga da smo kiksali i da je završilo tako kako je.

Prvi bi kenjao protiv igrača da nismo složili jednu suvislu akciju i da je bilo ekstra loše kako je znalo biti u brdo kvalifikacijskih utakmica ali mi smo kontrolirali tekmu i stvarali prilike i bili apsolutno bolji sigurno nekih 75 minuta utakmice. Druga je sad to priča što protiv bilo koje ekipe a pogotovo otočke ako ne zabiješ drugi gol i ne ubiješ utakmicu uvijek postoji šansa da ti učačkaju nekakav dronjak gol. Oni su mogli zabiti jedino iz prekida što se na kraju i desilo isključivo zbog pada koncentracije kod naših ali nije nikakva tragedija imamo još 7 tekmi a poznavajući naše ne bi se uopće čudio da odigramo brutalnu tekmu i dobijemo Tursku u gostima. Žao mi jedino navijača koji ekspresno zaborave 2. i 3. mjesto na svijetu i odmah krene drvlje i kamenje i niko ne valja nakon jednog slabijeg rezultata, i da ne zaboravim Kramarić je sebični seronja ( mada nismo mi izgubili bodove zbog njega ipak je nogomet timska igra ) Idemo dalje 🙂

19 dana kasnije