Nisam baš našao klasičnu tamu za preporuku monitora pa otvaram ovu. Znači trebam za poklon gameru uzeti neki 27" 1440 monitor koji bi koristio za PC Gaming i PS5 kad ga kupi. Budžet je nekih 200-300€ i za sad sam dobio preporuku za: XIAOMI MI GAMING 27" 2K 265€, ne znam ima li tko iskustva s Xiaomi monitorima ili da preporuča nešto drugo?

Također, pitanje za znalce, 1440 bi uzeo isključivo radi PS5 pa ne znam je li oke i dalje na PC-u koristiti 1080p rezoluciju iako je monitor 1440p? Na PS5 bi se naravno koristica 1440p.

Čuo sam da Xiaomi ima dobre monitore, nisam nikad isprobao neki

Na desktopu će isto staviti 1440p baš za Windowse (nije neki udarac na performanse), a za igre će lako birat rezoluciju koju može potegnut

12 dana kasnije

Brijac Jedan kraj 3,5 mm kabela u kontroler, drugi u produžni od potenciometra zvučnika (ako ga ima), najjednostavnije.

ja ti mogu toplo preporucit ovaj

koorui 27" QHD gaming monitor, 144hz, 2560x1440 za 205 eura na amazonu

imam prvu generaciju tog modela, odlicno radi, eno sad mi sluzi u spavacoj sobi kao tv a jedan isti takav sam poklonio frendu i on je prezadovoljan

moraš baš 27? ja imam 31.5" aoc sa ips matricom i 75 hz i na njemu i komp i playka spojeni.

Skroz zadovoljan

deathwish

Nije za mene, a za osobu kojoj kupujem ista vise od 27 je preveliko.