Ove godine odlučili smo preko portala popratiti Oscare i stoga otvaram ovu temu koja će služiti za dogovaranje oko svega. Ovo je prvenstveno tema za dogovore i prijedloge stoga ako imate namjeru komentirati nešto, postoji tema Movie Awards 2015.
Ideja je da 10 dana prije eventa na portalu imamo svaki dan minimalno jedan članak kao neku vrstu uvoda prije samog eventa koji će se održati 28.2.
To nam daje dosta vremena da smislimo teme o kojima ćemo pisati, ali ja bi htio da do 5.2. to bude gotovo pa da se onda krene u realizaciju.
Bit će i par anketa koje će nam onda poslužit da preko njih napišemo članak, a stavit ćemo na svaku limit za glasovanje od 5 dana što bi trebalo bit dovoljno.
Ako imate bilo kakve prijedloge, način na koji mislite da bi bilo bolje da se tako nešto poprati ili bilo što što vam padne napamet, molim vas, slobodno napišite ovdje.
Prijedlozi za teme o kojima bi pisali su dobrodošli, a zasad ih imamo par:
1. Predstavljanje nominiranih filmova
2. Portreti glumaca/redatelja (izabrat ćemo par osoba i napisat nešto o njima i njihovim filmovima, naravno)
3. Top 5/10 filmova/uloga određenog redatelja/glumca
4. Članci temeljeni na rezultatu anketa (vaši favoriti za najbolji film, glumu itd.)
5. Top 5/10 puta kad je Akademija "pogriješila" (za ovo ću još vidjet oće li biti ili ne)
Još neki mogući prijedlozi: Najveća iznenađenja kroz povijest Oscara, filmovi s najviše osvojenih Oscara, najnagrađivaniji glumci...
Ako mislite da ikoji od prijedloga nije dobar/ ne bi htjeli o tome čitat, slobodno napišite. Cilj je da imamo članke koje će ljudi htjet čitat.
Ovo je sve dosta općenito, pa ako postoji neka originalna ideja, samo pišite.
...
Mislim da ste dobili ideju što otprilike tražimo pa slobodno predložite nešto. Također, ako ima kakvih nejasnoća, slobodno pitajte.
Pisanje recenzija za filmove koji su nominirani je također dobrodošlo ako tko ima volju. Ne mora bit ništa pre dugačko.
I ono zadnje, ali nikako ne manje bitno, trebaju nam ljudi koji će pisat.
Ja ću rukovodit svime i probat ću preuzet koliko god članaka mogu, maximalni će također sigurno uskočit ako nešto bude trebalo, ali bilo bi super ako bi se još par ljudi javilo. Ne trebaju ti članci bit ništa spektakularno, oduzet će vam možda sat vremena, ako ne i manje (zavisi što pišete), a nama će puno pomoć.
...
Hvala maximalni na ideji.