Dugo vremena nismo imali ovakve vanjske pucace. Uz boljeg golmana ono sto nam je dugo falilo. Bas me zanima kako ce to izgledat protiv francuza

Ova nasa nova generacija stvarno obecava. Moguce da ne prodemo dalje, al buducnost je svijetla.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Ono sto me prijasnjih godina toliko smetalo je da se nonstop spominjalo kako je hrvatskoj uspjela smjena generacija a nijedan mladi igrac nije dobio uopce priliku. Sada smo na odlicnom putu nasi stozerni igraci su svu redom mladji od 30g a oni koji dolaze poput mamica, sliskovica i sebetica stvarno obecavaju.

Ne treba im sada nabijati nikakav pritisak, ne treba utakmice protiv odlicnog domacina i najjace reprezentacije ikada stavljati pod nekakav imperativ da se mora dobiti.

Samo da ne bude opet, digla se cijela repka igramo vrhunski i onda nam naleti mina Francuzi. Nadam se da cemo ih dobit, ali baš iskreno bih volio, makar na guz, ali neka pobjedimo. Nakon ove zadnje 2 tekme napokon ličimo na repku i kolektiv, nadam se da ce to uspjet zadržat i protiv Francuza, a nakon toga ja mislim da nas nitko ne bi mogao zaustavit.. Bolje da dobimo Francuze nismo ih dobili kako sam cuo jucer od 2010. pa eto bolje da njih dobijemo skocit ce svima moral, a Poljsku lako nakon svega toga.

A pazi igramo stvarno sad dobro ali francuska je francuska nemozemo ako izgubimo rec da ne valjaju nista.
Stvarno bi bilo lijepo da ih dobijemo ali bit ce na noz i tesko tesko cemo ih dobit.

A pazi igramo stvarno sad dobro ali francuska je francuska nemozemo ako izgubimo rec da ne valjaju nista.
Stvarno bi bilo lijepo da ih dobijemo ali bit ce na noz i tesko tesko cemo ih dobit.
Totalno se slažem, samo da ne razbrane tog Omeyera, on je po meni nama najveca boljka i najvise medalja nam je otislo radi njega, praktički jer su ga naši "proslavili", ali i to što kažeš izgubit od Francuske nije motiv za to da se blati repku da je užaš ili loša, kakvi god bili to su Francuzi u rukometu, sila i uvijek prvi favoriti u kakvom god sastavu došli na neko prvenstvo.

Kad se igra? Sutra?

Hvala, kolega! :

Ne mogu gledat ovo protiv francuza, koje zivciranje.

Bolji su od nas na svim pozicijama, nemamo sta tu trazit.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

da danas loša partija naše reprezentacije

Jbg...Francuzi su to.
Mislim da možemo bolje od ovoga jer Francuzi nisu bas impresivni.

Ma francuzi su majstori.sve ti je saracevic rekao na televiziji igra ih 6 a ostali na klupi grickaju sjemenke i uzivaju.
Za dobit francuze treba sto je on reko poginut i jos jedna stvar mi nemamo sto izgubit znaci sve kocnice otpustit i ajmo.

Eto ja dosta vidio. Nisam se nadao da ćemo ih dobit, ali se nisam nadao niti -6 na poluvremenu. Ne vuče me baš da gledam drugo poluvrijeme pa mislim da i neću, tako i tako će sad to bit borba da utakmica ne daj Bože ne završi sa više od -10. Sve u svemu možemo ipak bit zadovoljni ja mislim sa ovim prvenstvom, nije da nemamo želje, samo je ovo trenutno naš maksimum i toga moramo bit svjesni.

eto minus od 8 i prestajem gledat , nema smisla

Nismo mogli sa Balicem dobit Francuze, a kamoli sad.

Ma nema se igračima (u polju) nista kazati...osim što se malo prebrzo raspali, ali glavni problem u nas je golman.
Onaj Alilović bi sa centra pilates loptom primio gol...nemamo golmana od Šole.

Omeyer 16 obrana i jos nam gol da a nas alilovic dudla kur.. na golu.eto ti tih 10 razlike

U pocetku se sve prelomilo 3 stative nasih, 1 obrana,promasen sedmerac,omeyer 6 obrana, dva iskljucenja zaredom i eto njih na 5 razlike u 10 min igre. Klasika