Nightyx Top igra, Forbidden West se nazalost utopio u hypeu elden ringa i gowa, sto je ustvari steta, jer se radi o masterpieceu. btw svaka čast na članku, pokazali ste da znate cijeniti dobru igru, koja ne smije otići prebrzo u zaborav
Raziel master_x Ajmo isto razglabat šta mislite o Elden Ringu Sadomazohizam za igrače sa sumnjivom psihopataloškom pozadinom i nagonom za samoprovjeđivanje.
Tzereen Ajde se zadržite na ovoj igri. Jel se mora uvijek napadati konkurencija? To što je ova odlična, ne znači da Elden Ring nije, i obratno.
maverick Sadomazohizam za igrače sa sumnjivom psihopataloškom pozadinom i nagonom za samoprovjeđivanje. …and i like it!
Picek Horizon FW mi je bio takav da sam ga odigrao i sad sam već zaboravio da sam igrao. Igra s vrhunskom grafikom i (barem meni) osrednjim i repetitivnim gameplayjem (bez obzira na novosti u odnosu na prethodnika) koja je pokazala što PS5 može. No bilo mi je boljih igara na kojima sam proveo više vremena i kojima se još uvijek vraćam (kao npr. Elden Ring ili GT7).
Zero Odigrao prvi dio i bio mi je čisto solidan, skupa s DLC-om. Ali s nastavkom ne žurim, ovo mi nekako može stajati na listi želja do ne znam kada, isti faktor privlačnosti kao i za Ghost of Tsushima, koji mi je također na čekanju. Guerrilla bi se IMO trebala vratiti FPS žanru, baš nedostaje nekih visokoprofilnih heavy hittera a la Killzone, pogotovo onih sa dobom kampanjom.
darkfenix Zero Guerrilla bi se IMO trebala vratiti FPS žanru, baš nedostaje nekih visokoprofilnih heavy hittera a la Killzone, pogotovo onih sa dobom kampanjom Tko bi rekao da cemo nakon zasicenja zanrom doci do ovoga, da zelimo vise FOSova,lol…ali slazem se da, trebaju se vratit Killzoneu, i treba jos pokoji visokoprofilni FPS jel ih je zaista manjak ovih dana!
member Prerazvikana osrednja igra, puno lošija od prethodnika. @Zero Pa već rade treći dio, ne trebaju nikakve potvrde, to je jasno ko dan.