Najbolje da ni ne izbacuju patcheve. Onako smo navikli da na Gamebyro enginu sejvaš svake 2. sekunde i loadaš ako se nekaj zglitcha (što je vrlo vjerovatno).

Popravili su ti Killshot perk btw.

Ja sam izbacio svoju unofficial zakrpu za Killshot. Headshotove jedino radim ako mi je Accuracy na Torso 95%,onda idem na Headshotove.

Patch je donio izmedju ostalog HBAO+ i physx.Radi sve odlicno....

Najbolje da ni ne izbacuju patcheve. Onako smo navikli da na Gamebyro enginu sejvaš svake 2. sekunde i loadaš ako se nekaj zglitcha (što je vrlo vjerovatno).
Zar su uspjeli riješiti muku po Save da se igra ruši, ako sejvamo prečesto?

Ja nisam imao niti jedan crash u citavoj igri. Mozes sejvat koliko puta hoces. Nisi na ps3

Pa F3 i FNV su imali takve probleme.

kakve igre Icek igra, on je na PS1 ;)

Zar su uspjeli riješiti muku po Save da se igra ruši, ako sejvamo prečesto?
Zar zapravo nije bio problem što save file s vremenom postaje veći (jer igra "pamti" sve detalje u svijetu, uključujući položaje predmeta i slično) pa je to uzrokovalo probleme s obzirom na manjak radne memorije na PS3? To je stvar prošlosti, čini mi se. Barem nitko ovdje nije prijavio takav problem na konzolama, heh.

Tako je. Bio je memory leak u enginu koji je uzrokovao probleme. Koliko se sjecam najveci problem,barem u Skyrimu,su predstavljali kistovi (paintbrush) koji su žderali najvise memorije. Pa ti reci da likovna umjetnost nije vazna.

Engine u f4 je modificiran da osvjezava game world svakih 25 ingame sati. Onako je rasipanje resursa, koga boli briga dal tamo neki toster stoji na istom mjestu na pocetku igre, a zato imas na svakom ulazu ogroman loading. Bethesda je onako tehnicki developer za nulu pa mozete misliti kako je bilo na ps3 sa splitanom memorijom.