Brijac Tuhy Sad će taj FF na Facebook Marketplace s opisom “uplata unaprijed”. To je njemu investicija.
Fenix zontra kakav power move 👏 Razielu i Flipperu ide pobjedničkih 10 tisuća dukata (negdje do kraja mjeseca ćete ih moći trošiti na konkretne stvari) EDIT: I Torgue ide 9 tisuća. Ide i svima koji ovdje pokažu svojih 365 dana
Raziel zontra Zabavnije je krenuti ispočetka Zadužio sam familiju u testamentu da nakon moje smrti nastave klikćati raketice.
TITANXIS Mister Flipper me je preduhitrio i čopil foru sa pjesmom 365 jer sam je namjeravao stavit uz Krug od EKV-a onda kad dođe moj 365-ti dan. Preostao mi je EKV. Cilj mi je bio poklikat raketu svaki dan i napravit kalendarski krug 365. Sad mogu i zaboravit pokoji put.
TITANXIS Raziel Evo me, Kako bi Ivo Gregurević reko u filmu "Kad mrtvi zapjevaju" Umro sam al sam živ
Flipper Fenix Razielu i Flipperu ide pobjedničkih 10 tisuća dukata (negdje do kraja mjeseca ćete ih moći trošiti na konkretne stvari) Ma da? Na sta? Daj da potrošim. Će da bude ona tvoja Reboot majica na aukciji? 🤣