yakuza_stinger Mene je sjebalo na godisnjem par puta + bilo bi fora da je raketa kricavija u mobilnom modu
zontra Raziel Ta će se borba za pobjednika morati odvijati između vas noćnih ptica. Pa i Flipper ima dijete tako da sumnjam da on čeka 2 ujutro. Ja sam možda 3 puta kliknuo tako kasno. Jednostavno uvijek kliknem ujutro/popodne kad upalim forum jer baš jako svijetli i teško je propusiti. Očito će prvi do 365 onaj koji ujutro prvi upali forum 😄
Tuhy Meni je normalno uplatio za FFXVI 😄😄, prije slanja igre s moje strane. Bio bih smrad kad bih reko išta protiv ovaj put. Vjerojatno ću ostavit plus u temi za preporuke, ipak me riješio tog smeća 😁😁
Brijac Tuhy Sad će taj FF na Facebook Marketplace s opisom “uplata unaprijed”. To je njemu investicija.
Fenix zontra kakav power move 👏 Razielu i Flipperu ide pobjedničkih 10 tisuća dukata (negdje do kraja mjeseca ćete ih moći trošiti na konkretne stvari) EDIT: I Torgue ide 9 tisuća. Ide i svima koji ovdje pokažu svojih 365 dana
Raziel zontra Zabavnije je krenuti ispočetka Zadužio sam familiju u testamentu da nakon moje smrti nastave klikćati raketice.