Heat Već si jednom bio u zatvoru zbog @zx68. Sad ćeš zbog Tuhyjeve droge.
Posto san sad navika na zatvor nema straha, i naucio san sapun drzati cvrsto u ruci da ne pada.
Evo nakon par sati igranja jako san razocaran, meni je ovo puno gore od Hades 1.
Hades mi je mozda i prvo rogue lite iskustvo i to me odusevilo i navuklo na ovaj žanr.
Hades mi je briljantan i ovo san cekao kao lud a jos kad je pokupilo dobre ocjene reko to je to.
Hades 1 je imao po meni savrsen progres koji je imao onaj ma samo jos jedan run pa gasin jer imao si supljanje jedne stvari za glavnu nadogranju i svaki run je davao nesto da se malo dizes i postajes jaci.
Tu su to zasrali do kraja, sad otkljucavas karte koje equipas a nemozes uzeti sve nego i to moras nadograđivati a dodatno su zasrali sa nekoliko vrsta itema za nadogradnje. Tako da imas run zakurac niti kuzis sto otkljucavas niti nista.
Glavni hub je uzasan i nepregledan veliki korak nazad od prvog hadesa, oruzja su isto ajme bas je ogromna razlika koliko su neka losija od drugih. Balans neprijatelja je kriminalan, isto tako balans bogova i njihovih moci je los.
Stvarno neznan sto naci da je bolje od prvog djela u ovoj igri
Hades 1 je igra
Hades 2 me podsjeca na igru za mobitele di imas sto stvari za otkljucavati jer eto, samo fale mikrotransakcije