fensisuperstar Genesis Origin seeds ti je potreban za recept jedan a njega dobijes kod chaosa na mapi..znam da sam mu dao ambroziju i odjednom mi pisalo kao unlock origin seeds. I sa lopatom ih punis. A bas main unlock je preko cauldrona. Trebas morosa imati i par killova or so
Genesis fensisuperstar Morosa sam otkljucao, stoji tamo pored one liste, naletio sam i na Hadesa, Echo itd
doctorfreak Zašto je ova igra i dalje u early accessu? Pa dok izađe finalna verzija već budu je prešlo 90% igrača koje zapravo igra i zanima.
fensisuperstar doctorfreak jer nije gotova? Igra i dalje u trenutnom stanju nudi ful puno gameplaya i težine za hc igrače. Igra je u defaultu i bez penaltija podosta teška. Treba to preći kad popališ sve negativne debuffove. Hades 1 je tek prošle godine ili ove prvi put netko prešao sa svim negativnim debuffovima.
Tuhy Prvi put da će mi bit drago ako neće izać i na Playstationu u isto vrijeme. Jer nemoguće je još i ovo ubacit u ovo razdoblje. Ovo više nije normalno. Igra izgleda ko mrtva perfekcija.