DEVELOPER: Retro Studios
IZDAVAČ: Nintendo
DATUM: 8.2. 2023.
PLATFORME: NS
Metroid Prime Remastered
Aaaaaaaaaaa napokon i fizičko izdanje izlazi za par dana
Ovako na prvu čini mi se poprilično lijepo. Nadam se da je 60 fps.
Ja je nisan nikad odigra ovo se kupuje obavezno zamalo san na storeu uzeo ali mislin da cu pricekati par dana i uzeti fizicko izdanje
- Uređivano
Znači ova igra je sve! U top 10 svih vremena na mojoj listi.
Možda ipak uzmem danas preko storea jer imama fizičko izdanje za Game Cube. Ne da mi se čekati do 3.3.
Pogledao sam malo usporedbe sa GC verzijom i nije da su samo teksture podigli. Mislim da su svi modeli napravljeni na novo. Predivno izgleda! Jedino ne mogu naći dal se vrti u 60 fps.
A igran Hogwarts pa i da uzmen necu odma igrati zato cu cekati fizikalu.
Ali bas me zanima oduvik a nikad nisan ima prilike za zaigrati.
Game Cube nisan ima a mislin da je bila Wii verzija ali san proda Wii prije nego san je nabavija i odigra
Nisam ni ja nikad bio neki Metroid Fan tako da mi je praktički cijela kolekcija izuzevši Super Metroid prešla preko glave. Igra tj grafika izgleda dosta dobro, ne znam što su točno pored kontrola, vizuala i pretpostavljam franeratea promjenili no u globalu izgleda dobro barem ono što sam vidio.
Igra se vrtila u 60 fps i na GC. Bila je ispred svog vremena za 2002. Tako da fps sigurno nije podignut u odnosu na original
Metroid Prime trilogija je sve. Još me pere hype <3
- Uređivano
Izgleda odlicno remaster...
To je remaster.
- Uređivano
Vrlo mi je tesko ne zaigrati ovu igru od iste minute kad je postala dostupna na eShopu, ali tjeram se s velikom mukom cekati fizičko izdanje.
Nisam izdržao i kupio sam jučer jer imam original za GC. Uglavnom ovaj remaster je top tier!
Definitivno nijednu ljepšu igru nisam vidio na Switchu. Masu ali masu detalja. Bilo je i davne 2002 ali sad to izgleda puno bolje.
Oduševljen sam jer su se puno više potrudili oko tekstura, poligona i svega. Skoro ko da je remake. Bilo me strah da će biti slučaj ko sa Twilight Princess HD di su samo podigli rezoluciju i još nešto sitno.
Kad vidite kapljice kiše na power beamu, maglu, iskre, vatru, paru, struju i još toga (you name it) baš se vidi uloženi trud.
Igrao sam 3h i uživam ko da sam prvi put pokrenuo igru. Remek djelo samo takvo.
Igrati na Switch Pro kontroleru je milina. I tu dolazi do male zamjerke jer je onda dosta lakše(do duše poslje će doći teži protivnici) u odnosu na GC. Nije da su protivnici sad pametniji, brži ili tako nešto. Zato su i stavili hard mode ali vjerojatno se tek otključa kad pređeš na normal.
Još jednom svaka preporukama svima!
resident_evil Odlicno, ja danas pocinjem uz Hogwarts, bit ce solidan vikend
koliko je igra uopće na kraju? 40e??
ja se mislim još. nikad mi nije bia napet taj metroid lol.
resi, koliko je dug prelazak?? ako se da skončat za 10-ish sati: POPUSTIT ĆU
- Uređivano
40 eura
Ako će ti ovo biti prvi dodir sa Metroid Prime mislim da ti ne gine 12-15h. S tim da je to sve čisti gameplay. Imaš sve skupa par min animacija.
Također igra nema checkpoint nego samo save room. Ako umreš to potrošeno vrijeme ti se ne računa u playtime. I ako se odlučiš za detaljno istraživanje skupiti će se tu sati.
Uglavnom gamer tvog kalibra trebao je već preći Prime davnih dana, tako da sad moraš iapraviti grešku
Meni je prvi prijelaz igre (prije nekih 15 godina, uh) trajao oko 20 sati. Ovo mi je omiljena igra iz te PS2/Xbox/GC ere, pa bih rado zaigrao i remaster, ali sumnjam da ću ga kupiti day-one. Velika preporuka svima koji ga nisu odigrali.
- Uređivano
Sorcerer iskreno ne zamaram se time. Sony pravi kvalitete first party igre, ali od kako su zatvorili sce japan studio, njihov repertoar me ne zanima previše, a i ono sto bude ekskluziva, a da me privlači, dolazi od third party devova. Slicna situacija je i sa Microsoft-om. Eto prva njihova igra koju bas imam poriv odigrati je Hi-Fi Rush, koja, gle cuda, dolazi od japanskog studija.