Flipper foggy radim. Pa žao mi dati pare ako neću igrati, a vi svi hvalite igru da je toliko dobra. Mislim da su vas sise i guzovi zaveli.
Miro Flipper Pa žao mi dati pare ako neću igrati, a vi svi hvalite igru da je toliko dobra. Mislim da su vas sise i guzovi zaveli. Kad mozes dati pare za Forspoken mozes i za ovo
resident_evil Miro This! Roba je ovo i to ne zbog guzica i sisa 😆 Kao što sam napisao nakon što sam prešao. Da mi je žao da nisam uzeo day one.
somethingwrong resident_evil pa da. I ja sam bio sumnjičav, ali igra je top. Sad pomalo prelazim treći put na Pro, i Nier Automata DLC je tu pa laganini. Jedina preporuka: igrati sa korejskim glasovima. Kao što se i Squid Game treba gledati.
milicevic87 Flipper ja sam se odlučio na kupnju igre nakon što sam probao demo prije releasea. Gameplay i soundtrack je ono što me uvjerilo u kupnju. Sise i guzica su samo šlag na torti.
somethingwrong milicevic87 Sise i guzica su samo šlag na torti. A pecanje i Automata DLC su šlag na sisi.
Flipper Za koji dan ću završiti skroz Avowed (nebitno 10 dana), pa do AC: Shadowsa imam rupu. Vuče me da ovo kupim, samo me zanima (ne da mi se Googlat) - moram li znati, pamtiti hrpu combo poteza kao što to ima DMC recimo? Ili je nešto kao mili Wukong?
Picek Flipper ne trebaš pamtiti hrpu comboa, osnovni će ti biti skroz OK ako ćeš imati dobar parry i dodge. Trenutno imam 30ak sati u igri i igram samo s osnovnim potezima, tu i tamo iskoristim koji combo no moglo bi i bez toga.
sanzo Flipper Samo nabavi, nemas brige. Samo prolistaj malo komentare. Ljudi su ju prosli igrajuci samo sa lijevom rukom.
Picek Nakon cca 30ak sati mogu reći da mi je igra poprilično razočaranje te ne znam na temelju čega je dobila tako visoke ocjene. U početku mi je bila ćak i ok ali kako sam igrao dalje postala je živa dosada. Budem je završio no očito sam ušao u igru s prevelikim očekivanjina.
foggy Picek Znao sam (da volis musko dupe). Meni je dopizdio combat zadnjih 10-15h, ali van toga mjuza i sve me raspametilo. Jos koju godinu pa da ponovim iskustvo.
Picek Legendary_Hero o Stellar Bladeu govorim. Nier Automata mi je čak bila dobra i definitivno mi je bolja igra od Stellar Bladea.
Tzereen solidmerlin Automata je jos gora Ovo sam prijavio adminima zbog apsolutnog neukusa. A i Picek mi lagano hoda po ledu zbog Stellar Bladea.
Legendary_Hero milicevic87 Tako je. Očekujem burne reakcije kada spomenem da mi je Stellar Blade u top 10 igri pogotovo od foggy-a koji u zadnje vrijeme samo downvotea moje postove, pa evo prilike za još jedan. Stellar Blade > Nier Automata
Picek Flipper uzeo sam digitalnu na popustu. Ma ne bih je prodavao jer, bez obzira na sve, želim odigrati igru do kraja jer mislim da nemam još puno.